Çözüldü Spintires 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jacob Jason

Hectopat
Daha fazla  
Spintires oynunu Steam'den satın aldım. Ancak konu başlığındaki hatayı alıyorum. Rapor aşağıdaki linktedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosyayı silin:

C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll

Sildikten sonra yükleyin:

Dosyayı silin:

Çözüm
Dosyayı silin:

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ancak iki kere denedim olmadı.

Olmayan nedir? Dosyayı silemediysen LockHunter kullan. Sorun devam ediyorsa demek ki elle kopyaladığın başka DLL dosyaları var. Rapor göndermeye devam et.
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir önceki mesajda bahsedilen yöntemi denedim yine aynı hatayı aldım. Şu an mobildeyim. Elle eksik olan iki dll dosyasını yüklemiştim. Şimdi eve gidince elle yüklediğim iki dll dosyasını silip sizin yönlendirdiğiniz şekilde yeniden yükleme yapacağım.
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Elle yüklediğim iki DLL dosyasını silip DirectX indirme aracıyla yükledikten sonra sorunum çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir önceki mesajda bahsedilen yöntemi denedim yine aynı hatayı aldım. Şu an mobildeyim. Elle eksik olan iki DLL dosyasını yüklemiştim. Şimdi eve gidince elle yüklediğim iki DLL dosyasını silip sizin yönlendirdiğiniz şekilde yeniden yükleme yapacağım.
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Elle yüklediğim iki DLL dosyasını silip DirectX indirme aracıyla yükledikten sonra sorunum çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim.

Söylediğiniz her şeyi yaptım ama yine aynı hata veriyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı