Split fiction hakkında mini inceleme

Makaleler
2
Herkese iyi sosyaller, bugün mini inceleme niteliğinde bir inceleme yapacağım. Öncelikle aynı firmanın yaptığı It Takes Two, A Way Out gibi oyunları sevdiyseniz buna bayılacaksınız. Oyunun ilk saatleri, ortaları, ve sonu. Hepsinde oyun hakkında düşüncem farklıydı. Ama bitirince net bir düşüncem oluştu, bu oyun gerçekten efsane. It Takes Two'ya göre çok daha çeşitli bir oyun, bu çeşitlilik sizi asla sıkmaz. Bir oyun içinde farklı oyunlara geçiyor gibisiniz. Ben yaklaşık 11 saatte bitirdim. Oyunda bolca puzzle var, düşünmeniz gereken Puzzle'lar var. Bu yüzden yanınızda iyi biriyle oynamanızı tavsiye ederim, yoksa biraz sinirlendirebiliyor. Oyunda çok fazla savaş yok, ama bol bol boss savaşı var. Savaşların aksine daha eğlenceli ve taktiksel bölümler var. Çok eğlendiğim ve çok düşündüğüm kısımlar oldu. It Takes Two'ya bayılan biri olarak bunu daha çok sevdim diyebilirim. Fiyatına değip değmeyeceğini düşünüyorsanız bence değer. Gerçekten çok çeşitli bir oyun, süresi çok uzun değil ama sevgiliniz ile arkadaşınız ile oynarken sıkılmayacağınız taktiksel düşüneceğiniz güzel bir oyun. Hikayesine çok fazla girmeyeceğim, iki tane hikaye yazarı hikayelerinin içine düşüyor olay bu. Tabii bununla sınırlı değil ama anlatmıyorum. Birinin hikayesi Cyberpunk evreninde geçerken, öbür karakterimizin hikayesi eski çağda geçiyor. Hikayesi beni tatmin etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı