Freseq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Kaspersky VPN üzerinden split tunelling ile Discord'u kullanıyorum, hiçbir sorun yok fakat LoL ve Riot Client çalışmıyor. Not - Superonline fiber yüzünden WARP kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Kaspersky VPN üzerinden split tunelling ile Discord'u kullanıyorum, hiçbir sorun yok fakat LoL ve Riot Client çalışmıyor. Not - Superonline fiber yüzünden WARP kullanamıyorum.
hefe0935 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 412 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 Hocam bunu kullanın onun yerine sorunsuz ama tek sitelerde çalışıyor GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) Artı 0 Eksi
Hocam bunu kullanın onun yerine sorunsuz ama tek sitelerde çalışıyor GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 9 Ekim 2024 #3 hefe0935 dedi: Hocam bunu kullanın onun yerine sorunsuz ama tek sitelerde çalışıyor GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaş boşa mı Kaspersky VPN almış, çözüm arıyor ki bende bu sebepten dolayı geldim. Artı 0 Eksi
hefe0935 dedi: Hocam bunu kullanın onun yerine sorunsuz ama tek sitelerde çalışıyor GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaş boşa mı Kaspersky VPN almış, çözüm arıyor ki bende bu sebepten dolayı geldim.
KS KS Freseq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 CloudFlare'ın direkt warp uygulamasını yükledim, çalıştı fakat ms ve download speed çok düştü, tunel olayını cozmek lazım Son düzenleme: 10 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
CloudFlare'ın direkt warp uygulamasını yükledim, çalıştı fakat ms ve download speed çok düştü, tunel olayını cozmek lazım
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 10 Ekim 2024 #5 Freseq dedi: CloudFlare'ın direkt warp uygulamasını yükledim, çalıştı fakat ms ve download speed çok düştü, tunel olayını cozmek lazım Genişletmek için tıkla... Bu konuya belki biri yazar diye bekliyorum. Artı 1 Eksi
Freseq dedi: CloudFlare'ın direkt warp uygulamasını yükledim, çalıştı fakat ms ve download speed çok düştü, tunel olayını cozmek lazım Genişletmek için tıkla... Bu konuya belki biri yazar diye bekliyorum.
KS KS Freseq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #6 Aynı şekilde, tünelleme acıkken Roblox da çalışmıyormuş, kardeşim abı sıkıntı var deyince fark ettim. Artı 0 Eksi
Aynı şekilde, tünelleme acıkken Roblox da çalışmıyormuş, kardeşim abı sıkıntı var deyince fark ettim.
Thrxvision Megapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 105 Çözümler 1 22 Ekim 2024 #7 Tünelleme olayı düzgün çalışmıyor bende de. Warp ile warzone giriyorum %12 paket kaybı oluyor. Online oyun oynattırmıyor neredeyse. Artı 0 Eksi
Tünelleme olayı düzgün çalışmıyor bende de. Warp ile warzone giriyorum %12 paket kaybı oluyor. Online oyun oynattırmıyor neredeyse.
erkanhavuz Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #8 Bu olay için lole yazdım bizden kaynaklı değil dediler.. Kaspersky'dan destek alıp çözen varsa merakla bekliyorum bende. Artı 0 Eksi
Bu olay için lole yazdım bizden kaynaklı değil dediler.. Kaspersky'dan destek alıp çözen varsa merakla bekliyorum bende.
PiyazBey Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #9 Bir çözüm bulan var mı? Artı 0 Eksi
devpanda Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #10 aynı sorun bende de var, split tunnel modunda çalışmıyor. Artı 0 Eksi