Rehber Wireguard ile sadece Discord için VPN (Split Tunneling)

Router'da allowed IPS kısmına Discord'u koydum sadece ama hiçbir işe yaramadı.

Ben yöntem paylaşınca Superonline 10 gün sonra yöntemi fixlemişti bu forumu takip ediyorlar yüksek ihtimalle bunu da fixlerler yine de emeğinize sağlık.
Ciddi mi bunlar? Offf

düzenleme, anladım sanırım sorunu.

Son düzenleme:
1732215177749.png

Her şeyi yaptım Discord'a girebiliyorum ama sesli sohbete giremiyorum. RTC bağlanıyor olarak görünüyor sonra hat yok yazısı çıkıyor tekrar RTC bağlanıyor kısmı geliyor sonra yine hat yok yazısı çıkıyor.

Eki Görüntüle 2357076

Her şeyi yaptım Discord'a girebiliyorum ama sesli sohbete giremiyorum. RTC bağlanıyor olarak görünüyor sonra hat yok yazısı çıkıyor tekrar RTC bağlanıyor kısmı geliyor sonra yine hat yok yazısı çıkıyor.

Eğer Superonline kullanıyorsanız fixlemişlerdir.

Niye bu kadar kasıyorsunuz? Çok kolaya yapılabilir. Racknerd'den yıllık $10'a filan bir VPS alın. Wireguard yükleyin kolayca, şu script iyidir: GitHub - hwdsl2/wireguard-install: WireGuard VPN server installer for Ubuntu, Debian, AlmaLinux, Rocky Linux, CentOS, Fedora, openSUSE and Raspberry Pi OS

Sonra Wiresock ile bağlanın Windows'dan: WireSock VPN Client
Screenshot 2024-11-25 105216.png

Wiresock ile tek gereken sadece hangi programları kullanacağınız, bunu yaparsınız sadece o programlar kullanır Wireguard'ı. Kolay.

@snailcinar
Hocam elinize sağlık ben bunun tam tersi yapmak istiyorum Kaspersky VPN de tünelleme ayarı var orada program seçince VPN'den etkilenmiyorlar bunu wireguarda nasıl eklerim? Ben VPN çalıştırdığımda Steam açık olduğunda onu görmesini istemiyorum mesela.
Maalesef WireGuard kullanarak ip dışlamak bildiğim kadarıyla mümkün değil bir yöntemini bulursam haber veririm.

Eki Görüntüle 2357076

Hocam ilk sayfada attığım "önemli düzenleme" başlıklı yanıtı denemediyseniz dener misiniz.

olmazsa buradaki listenin tamamını allowed AllowedIPs kısmına eklemeyi deneyin. Hala çalışmazsa buraya yazabilirsiniz.

Eğer Superonline kullanıyorsanız fixlemişlerdir.
Superonline hala çalışıyor (ben Superonline kullanıyorum).
Tek tük 5 dakika bağlantı sorunu yaşamışımdır en fazla şu ana kadar.

Superonline wireguard ile problem yaşıyor, OpenVPN veya MASQUE çözümler öneririm.
OpenVPN Connect ile Warp yapabilirseniz benim de işime yarar açıkçası ama ZeroTrust olmadan tam olmuyor diye okumuştum internette. Umarım yanılıyorumdur çünkü Oracle Cloud ile kurduğum VPN serverim OpenVPN'de çalışıyor tek bir clientten her şeyi halledebilsem daha güzel olur, UI da daha güzel üstelik.

Türk Telekom kullanıyordum ama bir VPN uygulaması satın aldım şu an onu kullanıyorum.
Vize haftası ve öncesine denk geldiği için yanıtları görmemişim kusura bakmayın. Önceki yanıtta dediklerimi yine de denerseniz sevinirim açıkçası neden çalışmadığını ben de merak ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı