Splitgate incelemesi

Katılım
21 Mayıs 2021
Mesajlar
2.014
Çözümler
3
Bu hafta betadan yeni çıkmış bir oyun olan Splitgate'yi inceledim. Oyun hakkında bildiklerimi söyleyeceğim.

Oyun nasıl oynanır = oyunda portallarımız var. Portallar arasında geçiş yaparak karşı takımı yok etmeye çalışıyoruz. Ana maç türü olan hesaplaşma 3V3 rastgele silahlarla oynanır. Portallardan anlayabildiğiniz gibi hızlı bir oyun. Oyunda spray, yürürken sekme gibi olaylar yok fakat silahlar acıkta olsa zor kontrol ediyor.

2) grafikler = grafik tarafından pek üstün olmasa da Splitgate'in grafikleri pek rahatsız edici değil. Grafiklere puanım (7/10)

3) silahlar = oyunda Sniper, smg, pistol, tarrauz tüfeği, lazer silahı, ağır makineli ve havyar var. Oyunda tüm silahlar diğer oyunlarla aynı fakat havyarda (sopada) eğer karakter ile aranızda 5 metreden daha az mesafe varsa ve tam aim alırsanız oyuncuya dash atıyor. Silahlara puanım (8/10)

4) lag/bug = oyunda hiç lagla karşılaşmadım. Oyun bence yeterli düzeyde optimize. Lag optimizesine puanım (9/10)

5) FPS = FPS optimizesi yeterli. GT 730 kullanan ben 768p 100% kesinlikle ve Low'da 100 FPS alıyorum. FPS optimizesine puanım (7/10)

6) oyuncular = kötü oynayan oyuncular, iyi oynayan oyunculardan fazla. Oyuncuların aimine puanım (5/10)

Bence = oyun eğlenceli. Fakat oyuncuları çok kötü. Oyuncular çoğaldıkça iyi oyuncuların olacağını düşünüyorum. Oyuna tam puanım (8,5/10)

İnceleme bu kadardı. İyi forumlar.
 

Geri
Yukarı