Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı mutasyonlar Geralt'ta yok muydu ? Witcher mutasyonları kalıcı değil miydi?
(B&W bununla ilgili görev vardı.,)
Kedi Okulu witcher adaylarına verilen bahsettiğim mutasyonların dozajı daha fazla, aynı mutasyonlar Geralt dahil diğer witcher'larda da var tabii ki. Ancak onlar sadece yaratık avlama konusunda acımasızlar.
 
Kedi okulu neden sevilmiyor?
Katliamları çok olan bir okul olduğu içindir büyük ihtimalle, bunun sebebi de efsungerleri yetiştirdikleri yöntemler ve kullandıkları mutajenler olabilir. Vesemir’in bir sözü vardı bunun ile alakalı.
”I have no idea whether they chose their candidates specifically from young outcasts with a penchant for aggression, or if some unforeseen cruelty was somehow unleashed during the trials, but the final effect was a cadre of psychopaths, madmen, and sadists. Needless to say, the ill fame of their deeds hangs like a dark cloud over our reputation to this day”
-Vesemir
 
193 sayfa ne oyunun yapımcıları bu kadar bahsedip üzerinde durmamıştır.

Katliamları çok olan bir okul olduğu içindir büyük ihtimalle, bunun sebebi de efsungerleri yetiştirdikleri yöntemler ve kullandıkları mutajenler olabilir. Vesemir'in bir sözü vardı bunun ile alakalı.
”ı have no idea whether they chose their candidates specifically from young outcasts with a penchant for aggression, or if some unforeseen cruelty was somehow unleashed during the trials, but the final effect was a cadre of psychopaths, madmen, and sadists. Needless to say, the ill fame of their deeds hangs like a Dark Cloud over our reputation to this day”
-Vesemir

bir tane kediciğin para yüzünden bir köyü katlettiğini açıklıyor.
 
Bir tane kediciğin para yüzünden bir köyü katlettiğini açıklıyor.
Oradaki mevzu para değil, asıl mevzu köylülerin Gaetan'ı dirgen ile az kalsın öldürecek olmaları. Geralt da Rivia'da dirgenlenmişti.

Ama ben yine de onu haksız buluyorum, Geralt'ın Blaviken'de yaptığı gibi sadece kendisine sataşanları öldürmeliydi. Ancak Gaetan çoluk çocuk yaşlı demeden tüm köyü katletti.
 
Bende oynamak istiyorum ama ekran kartı fiyatları uçtu.

Ne yazık ki öyle GeForce NOW edinebilirsen oradan oynamanı tavsiye ederim depolamada falan sıkıntı yaşadığım zaman oradan oynuyorum gecikme yok denecek kadar az.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı