Sürprizbozan [Spoiler] RDR2 hikayede kafama takılan noktalar

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

madlyn

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
1.315
Çözümler
9
Merhaba arkadaşlar, RDR2'yi ikinci kez ve sindirerek oynuyorum. İngilizce olduğu için anlamadığım bazı noktalar var. Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Bu konu spoiler içermektedir. Oyunu iyi bildiğine inandığınız kişileri de etiketlerseniz sevinirim.@Lockheed
1- Abigail Roberts çeteye katılmadan önce hayat kadını mıydı? Galiba bunu Arthur'un günlüğünde okudum. Eğer öyleyse çocuk kimden?
2- Mary Linton ile Arthur neden evlenemedi? Mary'nin babası istemediği için mi sadece?
3- Arthur bir görevde ölen çocuğundan bahsediyor. Yeterli kadar ilgilenemediğinden vs. Bu çocuk Mary Linton'dan mı?
4- Blackwater'da tam olarak ne oldu?
5-Hosea gibi babacan bir karakter (en sevdiğim) nasıl oldu da Dutch'ın arkasında kaldı?
6- Oyunun sonundaki para, Dutch'ın Blackwater'da kaldığını söylediği para mı? Eğer öyleyse parayı sonradan mı aldı yoksa en başından beri yanında mıydı?
7-Oyunun başında Arthur neden John ile kavgalıydı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1- Çocuğun kimden olduğu belli değil büyük ihtimal John'dan değil.
2- Herhalde Arthur'un yaşam tarzı buna engel oldu.
4- Başarısız soygun yüzünden doğuya doğru kaçış başladı.
5- Uzun geçmişleri yüzündendir.
6- Askeri trendeki para onlar, son görevlere doğru alıyoruz.
Soygunun detaylarını biliyor musun hocam? Mesela ayı avına gittiğimiz görevde Hosea ile Arthur'un üstüne düşeni yaptıklarını öğreniyoruz. Dutch'ın botta öldürdüğü kadın kim ve neden öldürdü ?
 
John ile kavgalı olmasının nedeni başlarda John'un ailesinin yanında olmaması. Steam üzerinde güzel bir rehber var karakterlerinin hikayelerini anlatan bir göz atın derim ilginizi çekebilir.
asjkdnaksd.PNG
 
John ile kavgalı olmasının nedeni başlarda John'un ailesinin yanında olmaması. Steam üzerinde güzel bir rehber var karakterlerinin hikayelerini anlatan bir göz atın derim ilginizi çekebilir.Eki Görüntüle 759116
Şimdi baktım karakterleri anlattığı fotoğraflara.
3. Sorumun cevabı eksikti onu da kısa bir araştırma ile buldum. Oğlu Isaac, Eliza adında bir kadından. Arthur o zamanlar genç tabi sorumluluk almıyor. Yılda bir iki defa gidiyor yanlarına. Bir gün gittiğinde oğlunun ve Eliza'nın ölüsünü buluyor. John'a sorumluluk almadığı için kızması da bundan olabilir. Vicdan azabı çekiyor, o yüzden oyunun ortalarından itibaren sık sık John'a ailesiyle ilgilenmesi gerektiğine yönelik nasihat ediyor.
 
1) Abigail çeteye hayat kadını olarak katılıyor birçok çete üyesiyle münasebeti oluyor fakat John'a aşık oluyor.
2)Marry'nin babası engel oluyor hatırladığım kadarı ile daha sonra marry başka bir adamla evleniyor.
3) Oyunda böyle bir detay fark etmemiştim @madlyn az önce aydınlattın :)
4) blackwater da çete banka soyuyor ve işler ters giderek dağlara kaçıyorlar burada zaten oyun başlıyor. Ters gitmesinin sebebi dutch-pinkertons ve colm o'driscoll arasında ki sorunlar.
5)Micah çeteye sonradan dahil oluyor ve Dutch'ın aklını karıştırmaya çalışıyor tüm sebep bu denebilir.
6) Sanırım Hosea'nın öldüğü soygundan elde edilen para.
7) John Abigail'i umursamıyordu çoğu zaman uzaklarda olan sürekli içen umursamaz karakterin teki olduğu ve jack doğuduktan sonra bu durum Arthur'da rahatsızlığa sebep oluyor.
Eklemek istediklerim: Bence mükemmel işlenmiş bir hikayesi var. Arthur oyunun başında acımasız bir karakter iken oyun sonunda kanınız kaynıyor şahsen John'u sevemiyorum bu yüzden. Dutch tam bir karizmatik lider. Adamda ruh var abi :) micah en nefret ettiğim karakterdir fakat rolünün hakkını gayet veriyor.
 
Değişik bir bilgi daha vereyim. Az yeni araştırma yaparken öğrendim. Arthur, Strauss'un görevlerinden birinde Thomas Downs adında birinden para almaya gidiyor. Adamı bir güzel dövüyor. Adam param yok deyince de " O zaman evini sat, karını sat" diye konuşuyor Arthur.(Görevi hatırlamışsınızdır. Ben bu sözleri yakıştıramamıştım) Adam yüzüne kanlı kanlı öksürüyor o sırada ve Arthur'a tüberküloz hastalığı o adamdan bulaşıyor. Kaynak: How Arthur Morgan (SPOILER) In Red Dead Redemption 2
6- Askeri trendeki para onlar, son görevlere
6) Sanırım Hosea'nın öldüğü soygundan elde edilen para.
Blackwater'da kaldığını söylediği paraymış.
Screenshot_20201204-223245_Opera.jpg

Screenshot_20201204-223254_Opera.jpg
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı