Sürprizbozan [SPOILER] Witcher 3 B&W Syanna'ya Ne Yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Başlıkta belirttim spoiler olduğunu ama yine de spoiler kutusuna yazıyorum.
Oyunun sonuna geldim sanırım, 2 seçenek var, 1 - Syanna'yı Dettlafa götürmek 2 - Orianna ile Dettlafı bulmak. Hangisini seçersem Düşesi kurtarabilirim veya iyi sonla bitirebilirim?

Oyun boyunca yaptığınız seçimler, sonunuzu belirliyor. Tek bir seçime bağlı olduğunu duymamıştım. Hangisini yapmak istiyorsanız onu yapın. Sonuçta oyunun keyifli kısmı da bu değil mi?

Ben Dettlaff'a teslim edilmesi taraftarıyım (kurdele varsa sonuç değişmiyor, ama kurdele yoksa ayrı). Kimse kusura bakmasın sırf kendi keyfine vampiri oyuncağı yapmış ve yalan söylemiş, o kadar masumun ölmesine sebep olmuş bir drama queen'in yanında yer alınınca bir mutlu son olacağını düşünmüyorum. Vampir kardeşimiz mağdur edilmiştir.

2 diye biliyorum. Çünkü ben ilkini yaptığım zaman Syanna ölmüştü diye hatırlıyorum.
İnternette baktım biraz bir tanesinde Düşesi öldürüyormuş Syanna, o seçenek hangisi acaba?
Hocam galiba her türlü kurtadam ölüyor diye biliyorum. Ocakta oynamıştım.
Yok o bizim karara bağlı da benim merak ettiğim düşes hangisinde kurtuluyor.

Ben Dettlaff'a teslim edilmesi taraftarıyım (kurdele varsa sonuç değişmiyor, ama kurdele yoksa ayrı). Kimse kusura bakmasın sırf kendi keyfine vampiri oyuncağı yapmış ve yalan söylemiş, o kadar masumun ölmesine sebep olmuş bir drama queen'in yanında yer alınınca bir mutlu son olacağını düşünmüyorum. Vampir kardeşimiz mağdur edilmiştir.
Sanırım Syannayı götürünce düşes kurtuluyor değil mi?
Açmaya korkuyorum.
Eğer oynamadıysan ve oynamayı düşünüyorsan kesinlikle açma.

Dostum düşesi kurtarmak için tek bir seçenek değil de bir sürü seçeneğin göz önüne alınıyor. O da şöyle ki:

Syanna ne derse canım cicim çek, artistlik yapma hep alttan alıp ikna etmeye çalış.

Sanırım Syannayı götürünce düşes kurtuluyor değil mi?

Eğer oynamadıysan ve oynamayı düşünüyorsan kesinlikle açma.

O iş biraz karışık. Şimdi ne desem oyunun sonunu sana söylemiş olurum. Şu kadar söyleyebilirim vampir kardeşimiz ile düşesin karşılaştığı bir son yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı