Sürprizbozan [Spoiler] Witcher 3 save dosyası isteği

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Ben oyunu bitirdim ama Triss ile Yeneffer'i aynı anda yürütmeye çalışmıştım. Şimdi öylece kaldım. Geri baştan başlamak da istemiyorum. İkisinden birini seçtiğimiz bir Save dosyası var mı? Varsa linkini buraya koyun çünkü pişmanın. DLC'ler var bu arada.

Olsaydı atardımda ben de daha Ciri'yi aramaktayım.
Çok merak ettim nasıl hem Triss ile Yeneffer'i yürütmeye çalıştınız. Witcher'ın 1 tane olur ölümüne kadar :D.
İşte en son cin ile Yennefer ile aramızdaki bağlantıyı bozduydum son birleştirdim tekrar. Skellige'de mükemmeldi nasıl bir fantezi varsa artık.

Olsaydı atardımda ben de daha Ciri'yi aramaktayım.
Çok merak ettim nasıl hem Triss ile Yeneffer'i yürütmeye çalıştınız. Witcher'ın 1 tane olur ölümüne kadar :D.
İşte en son cin ile Yennefer ile aramızdaki bağlantıyı bozduydum son birleştirdim tekrar. Skellige'de mükemmeldi nasıl bir fantezi varsa artık.
Novigraddan ayrılırken Triss'e kal diyosun cin görevindede Yen'e seni seviyorum diyosun.
Ben oyunu bitirdim ama Triss ile Yeneffer'i aynı anda yürütmeye çalışmıştım. Şimdi öylece kaldım. Geri baştan başlamak da istemiyorum. İkisinden birini seçtiğimiz bir Save dosyası var mı? Varsa linkini buraya koyun çünkü pişmanın. DLC'ler var bu arada.
Anlamadığım sen şimdi ikisinden biri seçilmiş ve bitirilmiş save dosyası mı istiyorsun ? Ne anlamı kaldı ki ?

Novigraddan ayrılırken Triss'e kal diyorsun cin görevindede Yen'e seni seviyorum diyorsun.

Kaer Morhen'de Triss ile gece geçirdiğimizi öğreniyor ya yeneffer şimdi ben ikisi birden mi çektim yanıma anlamadım. Ben onu bunu bilemem ben ciri'ciyim :D.

Kodları buraya atabilirim
Açıkcası ben de benzer bir sorun yaşıyorum yani seçimimi değiştirmek istiyorum, nasıl yapılacağını anlatabilir misin?
Açıkcası ben de benzer bir sorun yaşıyorum yani seçimimi değiştirmek istiyorum, nasıl yapılacağını anlatabilir misin?
Kod:
removefact(q309_triss_lover)
removefact(q309_triss_stayed)
addfact(sq202_triss_girlfriend)
addfact(q208_yen_lover)                                                                   removefact(q309_triss_lover)
addfact(sq202_yen_girlfriend)

Umarım bundan dolayı uyarı yemem.
Yani biraz İngilizcen varsa anlarsın bunları. Ama oyunu bitirmediysen spoiler olmasın. Ciri'yi bulmadan önce bunlardan hangisini istiyorsan yap.

Bu kodları tam olarak nereye yazacağım?

Kodları buraya atabilirim

Kod:
removefact(q309_triss_lover)
addfact(sq202_triss_girlfriend)
addfact(q208_yen_lover) removefact(q309_triss_lover)
addfact(sq202_yen_girlfriend)

Umarım bundan dolayı uyarı yemem.
Yani biraz İngilizcen varsa anlarsın bunları. Ama oyunu bitirmediysen spoiler olmasın. Ciri'yi bulmadan önce bunlardan hangisini istiyorsan yap.

Bu kodları tam olarak nereye yazacağım?
Nexus moddan hile konsolu modu var onu kuracaksın.
Kral aynı şeyi bende yaptım tek sormak istediğim kodları sisler adası görevinden önce mi yazmamız lazım ve konsola tek tek mi yazacağız?
Sisler adasından önce yapsan daha iyi olur. Mesela removefact(q309_triss_lover) bunu yazdığında Triss ile olacaksın addfact(q208_yen_lover) bunu yazdığında Yennefer ile olacaksın bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı