Sürprizbozan [Spoiler] Witcher 3'de Kanlı Baron'a giderken takıldım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekran

Hectopat
Makaleler
1
Olay çıkarttım, beni içeriye almadılar. Bir adam gördüm, bana bir çocuğun türbesine git dedi. Ben de gittim, orada gizli geçidi bulamıyorum. Bilmeyen yazmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı görevler'de bug olabiliyor. Mesela bende Dilenciler Kralı görevi bug'a girmişti. Meydana gittiğimde hiç bir şey olmuyordu. Baştan başlamak zorunda kaldım.

Olay çıkarttım, beni içeriye almadılar. Bir adam gördüm, bana bir çocuğun türbesine git dedi. Ben de gittim, orada gizli geçidi bulamıyorum. Bilmeyen yazmasın.
Geldiğin yere (askerleri öldürdüğün yere) gelirsen orada oturan yaşlı bir insan olacak. Belli bir miktar para ödedikten sonra sana yerini söyleyecektir ama istersen para vermeyip kalenin etrafında dolaşıp mağarayı bulabilirsin. (Belki kendin araştırmak istersin diye yerini söylemedim.)

Geldiğin yere (askerleri öldürdüğün yere) gelirsen orada oturan yaşlı bir insan olacak. Belli bir miktar para ödedikten sonra sana yerini söyleyecektir ama istersen para vermeyip kalenin etrafında dolaşıp mağarayı bulabilirsin. (Belki kendin araştırmak istersin diye yerini söylemedim.)

Yaptım bir vidodan bakınca ise nereden gideceğimi buldum maraya girişi bulamamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı