Spor boy kısaltır mı?

rxllyyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 16 yaşındayım yakında 17'ye gireceğim. Slora başlamayı düşünüyorum kilomun az olması ve kas kütlemin olmaması sebebiyle. Boyum 1.75 kilom 59 sizce spora gitsem boyum kısalır mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. 16 yaşındayım yakında 17'ye gireceğim. Slora başlamayı düşünüyorum kilomun az olması ve kas kütlemin olmaması sebebiyle. Boyum 1.75 kilom 59 sizce spora gitsem boyum kısalır mı? Şimdiden teşekkürler.
Kısaltmaz hatta barfiks uzatır ama kısa süreliğine yani lafın kısası etki etmez boyunun uzaması için zıplama antrenmanları yapabilirsin ama boy %85 genetik.

Kısaltmaz. Ama yetişkin değilken kesinlikle bilinçli yapılması gerekiyor. Spor hocasıyla ve kontrollü olması çok önemli. Çünkü yanlış çalışmak ve sakatlanmalara maruz kalınabilir.

Barfiks de uzatmaz. Basketbol da uzatmaz. Zıplamak da uzatmaz. Barfikse batman gibi ters asılmak da uzatmaz. Düzgün sporunu yap. iyi beslen ve iyi uyu max genetik limitine ulaş. Nasıl doğduğun değil hayatta ne kadar başarılı olduğun önemlidir. Elinde olmayan sebepler ne senin başarın ne de senin başarısızlığındır.

Zıpladığınızda bacaklara binen yük ağırlık kaldırmaktan daha beterdir. Ama algı ağırlık kaldırırsam üstten baskı olduğu için herhalde insanlar boylarının da aşağıya doğru basılacağını düşünür. Basket oynayanlara da bakınca onlar uzunsa ben de aynı şeyleri yaparsam onlar gibi uzarım gibi çok büyük bir yanılgı var ve halen bu yanılgıya sahip konuyu araştırmamış bilmeyen çok insan var.

Orada burada izlenme takipçi kasma gibi amaçlarla yapılan boy uzatma yanılgılarına da sakın düşmeyin. Alayı hikaye anlatıyor.

Detayları öğrenmek isteyen buradan bakabilir.

Neden kısalsın ki saçma bir soru olmuş kısalmaz.

Desteğiniz için teşekkürler.

Kısaltmaz hatta barfiks uzatır ama kısa süreliğine yani lafın kısası etki etmez boyunun uzaması için zıplama antrenmanları yapabilirsin ama boy %85 genetik.

Sağ olun yardım için.

Kısaltmaz. Ama yetişkin değilken kesinlikle bilinçli yapılması gerekiyor. Spor hocasıyla ve kontrollü olması çok önemli. Çünkü yanlış çalışmak ve sakatlanmalara maruz kalınabilir.

Barfiks de uzatmaz. Basketbol da uzatmaz. Zıplamak da uzatmaz. Barfikse Batman gibi ters asılmak da uzatmaz. Düzgün sporunu yap. İyi beslen ve iyi uyu Max genetik limitine ulaş. Nasıl doğduğun değil hayatta ne kadar başarılı olduğun önemlidir. Elinde olmayan sebepler ne senin başarın ne de senin başarısızlığındır.

Zıpladığınızda bacaklara binen yük ağırlık kaldırmaktan daha beterdir. Ama algı ağırlık kaldırırsam üstten baskı olduğu için herhalde insanlar boylarının da aşağıya doğru basılacağını düşünür. Basket oynayanlara da bakınca onlar uzunsa ben de aynı şeyleri yaparsam onlar gibi uzarım gibi çok büyük bir yanılgı var ve halen bu yanılgıya sahip konuyu araştırmamış bilmeyen çok insan var.

Orada burada izlenme takipçi kasma gibi amaçlarla yapılan boy uzatma yanılgılarına da sakın düşmeyin. Alayı hikaye anlatıyor.

Detayları öğrenmek isteyen buradan bakabilir.

Peki sizce boy kalır mı uzar mı?

Desteğiniz için teşekkürler.

Sağ olun yardım için.

Peki sizce boy kalır mı uzar mı?
Boyun genetik olarak halen uzayacaksa ağırlık çalışmak onu durdurmaz. 17 den sonra daha da zor zaten. Ama uzaman devam edecekse spor ile birlikte iyi beslenmen uykunu iyi alman dolayısı ile maks genetik seviyene ulaşmanda faydası olabilir. Bu motivasyon daha sağlıklı yaşamaya itecektir seni. Getirisi boydan öte zaten daha fazla olacaktır. Spor disiplini, beslenmeyi öğrenmen, uykunu düzenli hale getirmen, iradeni güçlendirmen gibi bir çok faydasını zaten göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı