Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Mayıs 2023 #11 Anladım. Şimdi sadece creatin mi alayım? Protein tozu da almak istiyorum
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 7 Mayıs 2023 #12 Furkan Borak dedi: Anladım. Şimdi sadece creatin mi alayım? Protein tozu da almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin protein tozu ekstra kas yapmaz günlük yeterince tavuk yumurta galan yiyemiyorsan alırsın içersin protein ihtiyacını giderirsin.
Furkan Borak dedi: Anladım. Şimdi sadece creatin mi alayım? Protein tozu da almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin protein tozu ekstra kas yapmaz günlük yeterince tavuk yumurta galan yiyemiyorsan alırsın içersin protein ihtiyacını giderirsin.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Mayıs 2023 #13 596802 dedi: Alabilirsin protein tozu ekstra kas yapmaz günlük yeterince tavuk yumurta galan yiyemiyorsan alırsın içersin protein ihtiyacını giderirsin. Genişletmek için tıkla... Protein ihtiyacımı çok gideremiyorum. Karnitin olarak ne önerirsiniz?
596802 dedi: Alabilirsin protein tozu ekstra kas yapmaz günlük yeterince tavuk yumurta galan yiyemiyorsan alırsın içersin protein ihtiyacını giderirsin. Genişletmek için tıkla... Protein ihtiyacımı çok gideremiyorum. Karnitin olarak ne önerirsiniz?
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 7 Mayıs 2023 #14 Furkan Borak dedi: Protein ihtiyacımı çok gideremiyorum. Karnitin olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Karnitin derken l kartnitin mi
Furkan Borak dedi: Protein ihtiyacımı çok gideremiyorum. Karnitin olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Karnitin derken l kartnitin mi
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Mayıs 2023 #15 596802 dedi: Karnitin derken l kartnitin mi? Genişletmek için tıkla... Pardon kreatin
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 8 Mayıs 2023 #16 Furkan Borak dedi: Pardon kreatin Genişletmek için tıkla... Marka olarak Hardline. Bigjoy. Supplementler. DNA nutrition. Kingsize. Proteinocean. Falan alabilirsin Proteinocean'ın whey ve kreatini kaliteli diğer ürünleri biraz zayıf sadece yanıltmasın.
Furkan Borak dedi: Pardon kreatin Genişletmek için tıkla... Marka olarak Hardline. Bigjoy. Supplementler. DNA nutrition. Kingsize. Proteinocean. Falan alabilirsin Proteinocean'ın whey ve kreatini kaliteli diğer ürünleri biraz zayıf sadece yanıltmasın.