Spor ile vücut yapma

Soğuk duşun yağ yakımına var mı bir etkisi? Ben 2 senedir soğuk suyla yıkanıyorum bir faydasını görmedim yağ konusunda.

Hocam soğuk duşla yağ yakamazsınız yani sizi görüntünüzü etkileyecek kadar yakamazsınız ama kaslara ve cildinize faydası olur.

Çok sürme hocam kas da yakıyor diyorlar.

Hocam o kötü işte yağ olarak kalan bölgelerinizi çalıştırmaya bakın.

Vallahi bende hiçbir şey kalmadı ne yağ ne kas deri yığınıyım eskiden şişkoyken 50 kg torba kaldırabiliyordum şimdi 15 kg ağırlık kaldırırken zorlanıyorum.
Senin durum daha kötü o zaman sen bir bilene git yağ kas ne var ne yok ölçtür ona göre bir program ayarla daha da bitirme kendini.

Vallahi bende hiçbir şey kalmadı ne yağ ne kas deri yığınıyım eskiden şişkoyken 50 kg torba kaldırabiliyordum şimdi 15 kg ağırlık kaldırırken zorlanıyorum.

Hocam şişkoyken daha güzel kas yapılıyor siz aç kalarak zayıfladıkça kaslarda gidiyor.

İfadeler: T21
Senin durum daha kötü o zaman sen bir bilene git yağ kas ne var ne yok ölçtür ona göre bir program ayarla daha da bitirme kendini.

Hocam şişkoyken daha güzel kas yapılıyor siz aç kalarak zayıfladıkça kaslarda gidiyor.

Evet benimki biraz gaza gelme sonucu oldu o yüzden aç kalarak verdim yapacak bir şey yok olmadı bir 5 kg alırız sporla.
Kilo ve boy ne durumda?

Boy 170 kilo 61.7

İfadeler: T21
Evet benimki biraz gaza gelme sonucu oldu o yüzden aç kalarak verdim yapacak bir şey yok olmadı bir 5 kg alırız sporla.

Vallahi aynı bende öyle hiç umurumda değildi vahiy geldi bir anda yemeği kestim direk sonra evde duran kondisyon bisikletine atladım ama sonuç pek memnun edici olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…