Spor ile vücut yapma

• Konuyu başlatan Ynka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 1.983
Soğuk duşun yağ yakımına var mı bir etkisi? Ben 2 senedir soğuk suyla yıkanıyorum bir faydasını görmedim yağ konusunda.

Hocam soğuk duşla yağ yakamazsınız yani sizi görüntünüzü etkileyecek kadar yakamazsınız :D ama kaslara ve cildinize faydası olur.

Yağ yakımı değil de vücudu sıkılaştırıyor Rus hatunlar buzlu küvete giriyorlarmış.

Ben bisiklet sürmek dışında bir şey yapmıyorum 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama yine de cips falan atıyorum arada akşamları bisiklet sürmeye devam ediyorum nisan ayında spora başlayınca dikkat edeceğim yediğime içtiğime.

Çok sürme hocam kas da yakıyor diyorlar.

Ben de mal gibi aç kalarak sadece kardio ile 20 kilo verdim çoğu gitti ama özellike göbek ve belde bayağı yağ kaldı skinny fat oldum şimdi fullbody + hiit kardiyo ile yakmaya çalışıyorum önerilere açığım. Yağ oranım 18 falan bir 15'e düşse iyi olacak.

Hocam o kötü işte yağ olarak kalan bölgelerinizi çalıştırmaya bakın.

Vallahi bende hiçbir şey kalmadı ne yağ ne kas deri yığınıyım eskiden şişkoyken 50 kg torba kaldırabiliyordum şimdi 15 kg ağırlık kaldırırken zorlanıyorum.

Hocam şişkoyken daha güzel kas yapılıyor siz aç kalarak zayıfladıkça kaslarda gidiyor.

Senin durum daha kötü o zaman sen bir bilene git yağ kas ne var ne yok ölçtür ona göre bir program ayarla daha da bitirme kendini.

Hocam şişkoyken daha güzel kas yapılıyor siz aç kalarak zayıfladıkça kaslarda gidiyor.

Evet benimki biraz gaza gelme sonucu oldu o yüzden aç kalarak verdim yapacak bir şey yok olmadı bir 5 kg alırız sporla.
Kilo ve boy ne durumda?

Boy 170 kilo 61.7

Technopat Haberler

Geri
Yukarı