Spor mu ders mi?

Vi Sorger

Picopat
Yer
Sihirdar Vadisi
Dostlarım selamlar. Günlük olarak düzenli bir şekilde spor yapmak istiyorum. 3 ay önce 1 yıllık kayıt yaptırmıştım ve şu an boyum 177 kilom 95 diyelim sağlıklı beslenmiyorum maalesef ve çok yiyiyorum anti depresan kullandığımı belirtmek isterim belki işinize yarar bu ara grip ilacıda içiyorum yani 2 gündür falan filan.
İlaçlar: Lustral 100 mg hapı ikiye bölüyorum, abizol 5 mg aynı şekilde ıki'ye bölüyorum bir de ritalin içiyorum. Bu da ayakta tutuyor. Ne yapmalıyım? Zaten çok uyuyan bir insan değilim dersi gece mi çalışmalıyım ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.:).
Yorumlarını biraz sonra okuyacağım hemen cevap veremem şu anda.

Spor için en uygun zaman sabah ya da öğlendir ki ders çalışmak için en uygun zamanlar bunlardır. Düşün ve önem sırasına göre hareket et. Sporu ileride de yapabilirsin ama eğitimine şu anki düzenin gibi ileride devam edemezsin, bunu düşün.

spor sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarakta çok fayda ediyor, günde 20 dk spor yapmak bile çok fark yaratıyor, o yüzden tavsiyem hem sporu hem dersi ihmal etme, bunlardan ara verdiğinde sevdiğin sana iyi gelen hobilerini de yap, oyun oynamak, film izlemek, yürüyüş yapmak gibi küçük şeylerde olabilir. O yüzden bence hem spor hem ders ikisini birden ihmal etme derim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı