Spor programı nasıl?

Tamamdır hocam teşekkürler , zaten şuan yaz olduğu için 5 gün yapabilirim sorun olmaz , ama üniversitede 5 gün yapabilirmiyim bilmiyorum , derslerin zorluğuna bağlı ama yinede 5 gün gitmeye çalışıcam okul zamanıda.

İnsanlar full body'den bir an önce çıkılması gereken, kas geliştirmeyen bir tür adaptasyon programı olduğunu düşünüyor. Bunun alakası yok. Ben bugün 0'dan başlayacak olsam 4-5 ay minimum fullbody yapardım 1 gün git 1 gün off şeklinde. Off günlerde kardiyo yapabilirsin ek olarak. Bugün senin için olan en optimal yol 3 ay boyunca minimum full body yapmak. Üniversite'de full body'den çıkabilirsin 3-4 ay geçtikten sonra.

Hocam evet kiloda vermek istiyorum zaten o yüzden hoca idman sonrası 35 dakika kardiyo yazdı , peki ağırlık çalışma + kardiyo dış görünüş ve sağlık açısından 1 ay içinde etkisini azda olsa hissetirmeye başlar mı sizce?

Şuanda 2 gün gidip 1 gün off day yapmayı planlıyordum hocam. Off daylerde bizim site tam yokuş tepe yerde eğimli o şekilde koşu yaparım site çevresinde.

Ne kadarlık bir spor tecrüben var bilmiyorum ama fullbody az geliştiren bir program değil. Aksine yeni başlayan bir insanın 3-4 ay yapsa da olacağı mükemmel verim alacağı bir program.

Tabii doğrudur full body güzel bir program ama full body daha çok vücut spora alışsın diye yapılan bir programdır.
Ek olarak arkadaşa bölgesel programa geçmesini söylememin sebebi hedeflediği vücuda ulaşması için.
Mesela ben estetik gözükmeyi çok önemserim bundan dolayı kendimi bildim bileli kanat, trapez, omuz, göhüs çok basarım özellikle göhüs.
Ek olarak belimi inceltmek içinde pasif diyetde yapıyorum bundan dolayı ucuz bütçeli david laid gibi gözüküyorum spora başlattığım herkeside bu şekilde çalıştırdım bu zamana kadar.
Yine de zevkler ve renkler tercih sizin.

2 gün üst üste aynı kasları çalışırsan toparlanması için zaman vermemiş olursun. Kaslar dinlenirken büyüyor çünkü. 2 gün üst üste gidip aynı günlerde göğüs - sırt - kol çalışacaksan bunu 1 git 1 off şeklinde yapman daha mantıklı olur. Son olarak da kendini eğit bu sporda diyet kas gelişimi vs. videolar izle kendi sorularını kendin cevaplayabilirsin bu şekilde. Hala çok fazla bilgi kirliliği var çünkü bu alanda

Hocam diyet son 2 haftadır yapiyorim mecburen zaten , bu sene mezuna kalmıştım sınava çalışcam diye ful evde hareketsizdim hep disardan yedim , geçen gün kan verdim trigliseridler kolestroller uçmuş gitmiş o yüzden diyet yapiyorum. Ekmek kola aburcubur tarzi seyleride bıraktım tamamen.

Yalnız burada bir istisna var eğer hedefiniz güçlü ve kaslı olmaksa full body yapabilirsiniz ki ben tavsiye etmem ama hedefiniz dışarıdan güzel ve estetik gözükmek ise kendi hedeflerinize göre çalışmalısınız.

Hocam sağlıklı ve estetik olmak , öyle dev gibi asiri guclu olmak falan değil amacım.

Hocam spora yeni başlayan bir insanın temel bir kas kütlesi eklemesi, ondan sonra dediğiniz gibi çeşitlendirmesi gerekiyor. O temel kas kütlesinin oluşumu da 2 haftada olmuyor.

Hocam spora yeni başlayan bir insanın temel bir kas kütlesi eklemesi, ondan sonra dediğiniz gibi çeşitlendirmesi gerekiyor. O temel kas kütlesinin oluşumu da 2 haftada olmuyor.
Evet şuan zaten spor geçmişim olmadığı için mecbur her kas gurubunu belli bir seviyeye getirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…