Spor programı önerisi

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, spora yeni başlayacağım. Öyle zapzayıf değilim, kilolu da değilim. 1.74 boyum var, 64 kiloyum. Metabolizmam hızlı, bol su içebiliyorum. Spora başlamak istiyorum ama pek bilgim yok. Evde yapmak için program lazım. Hafta içi 5 günlük bir program lazım. 2 tane 5 kiloluk ağırlığım var. Şimdi YouTube'daki videoları söylersiniz ama ben izliyorum da hangisini ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Hangi gün yapacağım, hangi gün dinleneceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, spora yeni başlayacağım. Öyle zapzayıf değilim, kilolu da değilim. 1.74 boyum var, 64 kiloyum. Metabolizmam hızlı, bol su içebiliyorum. Spora başlamak istiyorum ama pek bilgim yok. Evde yapmak için program lazım. Hafta içi 5 günlük bir program lazım. 2 tane 5 kiloluk ağırlığım var. Şimdi YouTube'daki videoları söylersiniz ama ben izliyorum da hangisini ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Hangi gün yapacağım, hangi gün dinleneceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam evde yapacaksanız ve kilolu değil iseniz calisthenic yapabilirsiniz başlangıç için iyidir ortalama bir fizik için ideal bir spordur çok ilerlemek isterseniz vücut geliştirmeye başlayabilirsiniz ileride Fitness'a ben kilolu olduğum için Fitness'a gidiyorum ama bu işte gerçekten kaliteli 1-2 kişiyi paylaşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ozan Workout bu kanaldaki videolarda bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı