Spor salonuna başlayacak öz güvenim yok

AhmakAhmad

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşımdayım. Yaklaşık 2 senedir ağır sosyal fobim var. 2 haftadır okula gitmiyorum ve evden hiç çıkmadım. Gerçekten çok sıkılıyorum bu yaz spor salonuna gitmeyi düşünüyordum tembel değilim ama bir türlü gidemiyorum. Oraya gidersem kalabalık olacağını ve herkesin bana bakacağını rezil olacağımı düşünüyorum. Spor salonuna giden çoğu insan bana spor salonuna gidersem düzeleceğimi özgüvenim olacağını, sosyal fobiyi aşacağımı söylüyor ama yapamıyorum. Daha önceden benim gibi olup spor salonuna gidince düzelen varsa kendinizi nasıl motive ettiniz anlatır mısınız?

Şimdiden teşekkürler.

Spora başlamam sevgilimden ayrılmakla başladı. Hiç bilmiyordum ve dediğin gibi utanıyordum. Fakat orada alışıyorsun bu duruma. Çünkü kimse sana dik dik bakmıyor, alay etmiyor, küçümsemiyor. Böyle bir şey zaten olamaz. Tam tersi millet birbirine yardım ediyor. Sonra fiziki değişikliğe başladığın zaman daha da motive oluyorsun.
Fakat spor istikrar işidir. Yoruldum yarın gitmeyeyim dediğin an geçmiş olsun. Mağaraya geri dönersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı