Spor salonuna gitmeden nasıl güç artırılır?

Mrcon223

Decapat
Daha fazla  
Liseye yeni geçtim 9. sınıfım boyum 1.79 kilom 56 benden kısalar var boyları 1.70 falan ama ağırlıkları en kötü 60. bilek güreşlerinde yeniliyorum güçlü de değilim. Nasıl daha iyi kilo alırım ve gücümü artırırım? Spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum.

Sadece calisthenics yaparak 1 senede yaptığım vücut. Böyle yağ oranları için beslenme koşulsuz şart hatta en önemlisi. Supplement olarak kreatin kullanırsan daha iri görünebilirsin ki ben kullanmadım. Onun dışında proten ağırlıklı beslenerek ve sağlam antrenmanlar çıkartacaksın. Gördüğün görselde genel olarak hııt tarzı antrenmanlar yaptım. Sen bunu daha çok ağırlık tarafına kaydırırsan çok daha iyi olur. Boyum ve kilom 169 70.

Dosya Ekleri

• IMG-20241217-WA0036.jpg
    IMG-20241217-WA0036.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 39
Bir iki tane dumbbell alarak bilek, kol ve omuz antrenmanları yapabilirsiniz. Beslenmenizi de düzenli ve sağlıklı şekilde yapmanız güçlenmenize katkı sağlar.

Liseye yeni geçtim 9. sınıfım boyum 1.79 kilom 56 benden kısalar var boyları 1.70 falan ama ağırlıkları en kötü 60. bilek güreşlerinde yeniliyorum güçlü de değilim. Nasıl daha iyi kilo alırım ve gücümü artırırım? Spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum.
Kusacak gibi olana kadar yemek yemeyi dene. Sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya bak. Kafana da çok takma genç adam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı