Spor salonuna gitmeye utanmak

Yardımcı olurlar değil mi abi bana korkuyorum biraz bir de çoğusu büyük ya yaş olarak bakalım belki yaşıt bulurum ve alışırım.

Yardımcı olurlar değil mi abi bana korkuyorum biraz bir de çoğusu büyük ya yaş olarak bakalım belki yaşıt bulurum ve alışırım.

Tam tersi senden yaşça büyüklerle arkadaş olman daha iyi.

Ben 17 yaşımda başlamıştım salona 170 48 kiloydum tam bir iskeletordum, gymde çok arkadaşım oldu hepsi yardımcı oldular dalga geçen vs. olmadı. 1-1.5 yıl fitness yaptım. 6 aylık depresyon sürecimde ara vermiştim. Aradan sonra 6 aydır düzenli şekilde salona gitmeye devam ediyorum. 20 yaşıma gireceğim ve değişimim bu şekilde. Bu süreçte 48 kilodan 72 kiloya çıktım. Boyum 175 oldu. Önemli olan devam etmek sürece güven, zamanla vücudun şekillenecektir.
Boy konusunda ise tamamen genetik, boy sınırın 176 ise 10 yıl basket bile oynasan uzayamazsın.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-31 saat 13.46.54_291a0292.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Sağ.

Olun hocam motivasyon için.

Hocam spora gitmeye utaniyorsunuz da disari cikmaya utanmiyor musunuz?

kardeşim hiç korkma lise ya da hayvanat bahçesi değil orası git sporunu yap çık kimse seni fırtlatmaz

Utanıyorum çıkmayada.
Sen sporuna başla biraz git göğsünü gere gere gezersin dışarıda. Öz güvenin fazlasıyla artacak. Dediğim gibi kasma kendini, 1-2 gün çekinirsin sonra full odak. Kolay gelsin.

Utanıyorum çıkmayada.
Sen sporuna başla biraz git göğsünü gere gere gezersin dışarıda. Öz güvenin fazlasıyla artacak. Dediğim gibi kasma kendini, 1-2 gün çekinirsin sonra full odak. Kolay gelsin.

Sağ olun hocam umarım kendime iyi bir yatırım yapmış olurum ve zorbalanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…