Spor salonuna gitmeye utanmak

Herkes aynı şekilde başlıyor spora. Kimse goril gibi olmuyor. Boyun daha uzar ama ne kadar Allah bilir. Bir tane işi bilen arkadaşın falan olsa fena olmaz verimli spor yaparsın.

Kimse senle dalga geçemez ve geçmez zaten, birzamanlae hepsi öyleydi çünkü.

Kardeşim bu nasıl bir soru ya? Şöyle şeyleri kafaya takıp hayatını kendine zehir etme. Kimse kimsenin umurunda değil emin ol. Salona gitmezsen gelişemezsin. Gelişemezsen al-Benin olmaz. Sen işini yap çık. Boş vakitlerinde gym le ilgili kişilerin videolarını izleyebilirsin hem yaptığın işte daha iyi olmak hem de bilgilenmek için. Instagram'da Ertuğ Gevrekli'yi takip et. YouTube'da Gokalaf'ın hard idman videoları vs onlara da bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.76 boyum 16 yaşım 55 kilom var. Korkuyorum gitmeye beni tutup fırlatırlar ya da dalga geçerler diye. Çok zayıfım.
Eğer gidersem kilo alıp boyumu daha hızlı uzatabilir miyim? Tek motivasyonum bunlar çünkü 1.85 ve 70 kilo falan olmak istiyorum fit bir şekilde.

Spor salonunda kendini iyi hissetmeyeceksen evde vücut ağırlığınla ve dumbellarla kendini geliştirebilirsin.

Diyetini iyi yaparsan olursun ama seni tutup fırlatmaları gibi bir konu söz konusu olmaz. Oradaki herkes anasının karnından kaslı olarak doğmadı. Aynı şekil bende de tersi var 1.76 boyum 83 kilom var bayağı göbekliyim spor salonuna gidemiyorum obez diye dalga geçerler diye. Yanına bir arkadaşınıda al beraber gidin hem sana da motivasyon olur.

Hocam senin kilon normal o yağları kasa çevirirsen efsane olursun.

1.76 boyum 16 yaşım 55 kilom var. Korkuyorum gitmeye beni tutup fırlatırlar ya da dalga geçerler diye. Çok zayıfım.
Eğer gidersem kilo alıp boyumu daha hızlı uzatabilir miyim? Tek motivasyonum bunlar çünkü 1.85 ve 70 kilo falan olmak istiyorum fit bir şekilde.

Spor salonundakilerin çoğu dışarıdaki insanlara göre kat ve kat mütevazı saygılı insanlar çünkü bir zamanlar hepsi dışarıda dış görünüşünden dolayı yargılanmış kişiler bundan dolayı orada kimse kimseyi yargılamaz hatta yaşında küçük sana abilik yapar spor yapmanda yardımcı olurlar.

Hocam senin kilon normal o yağları kasa çevirirsen efsane olursun.

Yağ nasıl kasa çevriliyor ne kadar spora 1 ay gitmiş bırakmış kişi varsa bir şeyler yazmış.

Spor salonundakilerin çoğu dışarıdaki insanlara göre kat ve kat mütevazı saygılı insanlar çünkü bir zamanlar hepsi dışarıda dış görünüşünden dolayı yargılanmış kişiler bundan dolayı orada kimse kimseyi yargılamaz hatta yaşında küçük sana abilik yapar spor yapmanda yardımcı olurlar.

Yağ nasıl kasa çevriliyor ne kadar spora 1 ay gitmiş bırakmış kişi varsa bir şeyler yazmış.

3 kere havlamana gerek yoktu dostum :D 3 ayda gidiyorum kilomu koruyup güçlendirdim kendimi :D

3 kere havlamana gerek yoktu dostum :D 3 ayda gidiyorum kilomu koruyup güçlendirdim kendimi :D

Belli oluyor yağları kasları çevirmenden ne yaptın yağlar bir anda sertleşti kas mı oldu.
Yağ yakıp kas yapmak denir ona, yağlar kasa çevrilmez insanlara yanlış bilgi aktarma.

Diyetini iyi yaparsan olursun ama seni tutup fırlatmaları gibi bir konu söz konusu olmaz. Oradaki herkes anasının karnından kaslı olarak doğmadı. Aynı şekil bende de tersi var 1.76 boyum 83 kilom var bayağı göbekliyim spor salonuna gidemiyorum obez diye dalga geçerler diye. Yanına bir arkadaşınıda al beraber gidin hem sana da motivasyon olur.

Arkadaşlarım çok uzakta birisi salona gidiyor ama oda başka salon.

Başta bende utanıyordum ama herkes kendi ile ilgileniyor sizinle dalga geçmezler bende başta 1.83 boy 70 kilo başladım şu an 1.86 boy 78 kilodayım.

Peki bana yardımcı olurlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı