Spor salonuna gitmeye utanmak

Foruma şöyle tecrübe edinmiş insanlar yorum yapsa Technopat daha iyi bir yer olur helal olsun hocam çok iyi gelişmişsin.

Utanılacak veya çekinilecek bir durum yok. Oraya gidenlerin çoğu zaten kilo vermek için giden kişiler. Muhtemelen giden kişilerin yarısından çoğu öyle düşündüğün gibi kaslı abiler değil. Biri sana zorbalık yapacak diye düşünmene gerek yok. Zorbalık hayatın her yerinde olur. Okulda da olabilir, markette de olabilir. Ne yapalım yani evden dışarı çıkmayalım mı? Birisi sataşırsa sen haklısın der geçersin. Oradaki spor salonu hocalarına durumu bildirirsin.

Sağ olun hocam kendimi geliştirmek istiyorum kolum 25 cm boyuma göre kilomda az iyi durmuyorum yani o yüzden gitme kararı aldım bakalım bayram bitince başlayacağım ve size yazarım nasıl geçtiğini.

Salonu hocalarına durumu bildirirsin.

Yazıldım ölçümlerimi aldılar herkes çok kalıplıydı biraz utandım ama bir şey olmadı iyi davrandı hocalar.

Son düzenleme:
İlk günümdü herkes çok iyiydi yardımcı oldular hiç sıkıntı yaşamadım diğer günlerde yaşamam diye umut ediyorum herkes gitsin boşuna korkmayın. Herkes kilolu ben zapzayıfdım ama hiçbir şekilde alay vesaire etmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…