Hayırlı öğlenler. Yaşıma göre şişman sayılıyorum. Spor yaparak azdan kilo vermeye başladım. Kaç kilo verirsem derim sarkar/sarkabilir?
Hocam kızmanızı gerektirecek bir şey söylemedim sorduğum soru sadece "spor yaparak kilo verirsem deri sarkar mı"Kilonu belirtmiyorsun boy belirli değil yaş yok neye göre karar verelim hocam vahiy falan mı inmeli?
Hocam kızmanızı gerektirecek bir şey söylemedim sorduğum soru sadece "spor yaparak kilo verirsem deri sarkar mı"
Hocam kızmanızı gerektirecek bir şey söylemedim sorduğum soru sadece "spor yaparak kilo verirsem deri sarkar mı"
Tamamdır teşekkür ederim hocamSpor yaparak kilo verirsen sarkma olmaz. Hareket etmeden, tüp mide falan gibi spor olmadan verirsen sarma olur. Zaten sarkma olmaması için kardiyo ağırlık falan çalışın diyorlarl.
Örneklendirerek sormayı denemiştim hocamMesajınızda kaç kilo verirsem derim sarkak yazdığınız için öyle bir tepki almanız normal hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.