Spor yaparken kalp ağrısı neden olur?

Sonuçta genetik yatkınlık nesilden nesile gitgide azalır fakat siz özellikle orta yaşlarınızda çok dikkatli olun maalesef benim baba tarafıda yatkın ve durup duruken kalp krizi geçirdi babam, çok tehlikelidir damar tıkanıklığı önlem alınmaz ise sizin şu an yapabileceğiniz en mantıklı olan arkadaşın dediği gibi bir doktora gitmek ve mümkünse rafine gıdalardan kaçının.

Ama damar tıkanıklığı olsa sadece spor yaparken ortaya çıkmaz diye düşünüyorum. Ama genetik yatkınlıkta var.

Ama damar tıkanıklığı olsa sadece spor yaparken ortaya çıkmaz diye düşünüyorum. Ama genetik yatkınlıkta var.

Her ne kadar genetik yatkınlığı olsa da bu yaşta olacağını düşünmem maalesef biz bir doktor kadar bilemeyiz sizin için dediğim gibi en iyisi bir doktora gitmeniz ve hazır gıdalardan uzak durmanız.

Damar tıkanıklıklarını açmak için yapılan bir işlem. Riskli değil pek. 30 dk civarı sürüyor. Önce damardan ilaç verip damarları inceliyorlar, tıkanıklık varsa stent denen bir şey takıyorlar orayı açmak için. Çok zor değil ama yapılmazsa kalp krizine kadar giden bir şey. Bende stent takmamışlardı gerçi. Sadece gözlemleme içindi sanırım hatırlamıyorum, anjiyografi deniyor ona da.

Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı