Spor yaparken kirli beslenilir mi?

bioskaan

Picopat
Daha fazla  
Normalde kirli beslenmiyorum. Rafine şeker tuketmiyorum. Cips falan yemiyorum. Bunları fitnesse giderken yiyebilir miyim? Ödem tutar mi yoksa spordan dolayı bunları yesem bile ödem atılımı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde kirli beslenmiyorum. Rafine şeker tuketmiyorum. Cips falan yemiyorum. Bunları fitnesse giderken yiyebilir miyim? Ödem tutar mi yoksa spordan dolayı bunları yesem bile ödem atılımı olur mu?

Eğer kilo almaya çalışıyorsanız ve amacınız kuvvet kazanmaksa açığınız kalıyorsa yiyin bulduğunuzu. Zaten abartmadıkça spor da yapmasanız sorun olmaz.

Eğer kilo almaya çalışıyorsanız ve amacınız kuvvet kazanmaksa açığınız kalıyorsa yiyin bulduğunuzu. Zaten abartmadıkça spor da yapmasanız sorun olmaz.

Bulduğunu ye mantığı saçma. Yağlanarak kilo aldıktan sonra zaten görünüşünü aynada beğenmeyeceksin. Temiz beslenerek yavaş yavaş kilo almak varken niye kirli beslenerek kendini yağlandırsın ki adam? Sonrasında o yağı atmak için bir de diyet yapacak olan kaybettiği vaktine olacak.

Kilo almak gibi bir amacın varsa bile böyle beslenme derim. Doğal beslenerek aldığın kilo çok daha iyi daha sonra o yağları eritmeye de uğraşacaksın. Eğer diyet yapıcam vs. dersen haftada 1 tüketebilirsin.
Şeker vücut da ki kas oluşum sürecini yavaşlatır çok tavsiye etmem tüketmeni. Diyet yapsan gelişim çok daha hızlı olur ama yapmazsan da gelişmezsin diye bir şey yok.

Yağ oranım şu kadar kalsin abslerim gözüksün zart zurt dertlerin yoksa ye zaten düzgün bir diyetle kısa sürede iyi yag kaybedebilirsin ama doğal sporcularda sadece yag kaybederim hiç kas kaybetmeyeyim diye bir olay yok. İsin kısası yağı alman gerekenden çok fazla alirsan ve abarti derecede şekerli yersen süreci uzatmış oluyorsun gideceksin aldığın kirli kiloyu vereceksin verirken kas da kaybedeceksin kaldırdığın ağırlıklar azalacak, en iyisi temiz beslen alman gereken kadar yag al ne azını ne fazlasını şeker konusundada haftada bir yediğin cipsten birsey olmaz içecek olarakta düzenli şekilde kola filan İçme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı