Spor yaparken yenilebilecek şeyler

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Ben üniversite 2. sınıf olarak bu zamana kadar kilom hakkında hiç endişelenmedim fakat son zamanlarda gerçekten endişe duymaya başladım. O yüzden dün spor salonuna gitmeye başladım ve ne yersem verdiğim kalorileri geri alırım veya ne yemeliyim, diye kendimi sorgulamaya başladım. Önerilerinizi bekliyorum. Spor yaptıktan sonra öyle bir şey yemeliyim ki hem tok tutsun hem de kalori alsam bile çok almayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekmek yemeyin,yemek yiyin. Şok'da LİFALİF Adli yulaf ezmesi var, onu almanızı öneriririm, sizi tok tutacaktır.

Spor esnasında karbonhidrat önemli bir kaynak.
İyi de spor'un anlamı olmaz siz spor esnasında yemek yerseniz şişer ve kusabilirsiniz. Spor esnasında ve sonrasında Protein daha iyi bir kaynaktır.
Bi oturuşta 1 tabak tepeleme tabak yerseniz bir de yarım ekmek yerseniz işiniz zordur. İlk başta makarna tarzlarındaki yemeklerden uzak durmak lazım bence ben şeker(çikolata, cips, kola) bırakrım üstüne ekmek yemedim 1 ayda 5 kilo verdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı