Spor yapılmasına rağmen kilo verilmiyor

Sence vermiyor muyum kalori açığı yediğimi içtiğimi yazdım yukarıda.

Ben 4-5 kilo veririm diye düşünmüştüm 1 haftada açıkçası.
Çok ütopik bir hedefiniz var. Günlük çok yoğun idman yapmıyorsanız bu oranda kilo vermek zor. İmkansız değil ama metabolizma filan da önemli. Kilo kesmek için bu kadar fazla parametre var iken hedefinizi biraz azaltıp moralinizi yüksek tutun ve asla başını döndürecek kadar az yemek yemeyin.

Çok ütopik bir hedefiniz var. Günlük çok yoğun idman yapmıyorsanız bu oranda kilo vermek zor. İmkansız değil ama metabolizma filan da önemli. Kilo kesmek için bu kadar fazla parametre var iken hedefinizi biraz azaltıp moralinizi yüksek tutun ve asla başını döndürecek kadar az yemek yemeyin.

İşim de ofis işi gün boyu oturuyorum bu arada.

Şöyle söyleyeyim 125 kilo başladım diyete hani dedim bu kilolarda fazla veririm falan ne bileyim galiba iyi bir sonuç aldım 1 haftada yine de benim hedefim uçukmuş.

Hocam ilk başlandığında normalde su, ödem vb. gittiği için hızlı gidiyor ancak siz direkt yağdan vermeye başlamış olabilirsiniz kilo verme hızınızda bir anormallik yok. Ayda 3 kilo verseniz 10 ayda 30 kilo yapar. Ağırlık çalışıp üstüne kardiyo yapmanızı öneririm. Ben ağırlık idmanından sonra yarım saat yürüyüş yapıp antrenmanı bitiriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı