Spor Yapmadan Protein Tozu Kullanılır mı?

Eger yeterli beslenemiorsaniz kullanilabilir. Ozellikle su ramaza ayinda uzun sure aclik cekiyoruz. Vucut katabolik oluyor. Sahsen ben iftarda sekerle protein tozu karistirip içiyorum. 2.5 yillik sporcuyum ve tip ogrencisiyim. :)
 
Protein tozu adı üzerinde supplementtir. Destektir. Yapmadığın sporu mu destekleyeceksin onunla. Gündelik beslenmeni yap karaciğerini, böbreğini boş yere yorma, normal yaşantına devam et. Sağlıklı günler dilerim
 
Kullanılabilir sorun olmaz fakat ihtiyacın olur mu? Sporum bitti derken kasıt nedir anlayamadım fakat bir süreliğine spor yapamayacak kişiler zayıflamamak için alıyor fakat sizin durumunuzu anlayamadım
Fitness sporuna gidiyordum bıraktım ben kilo almaya çalışıyorum. :)
 
Spor yapmıyorsanız bu tarz ürünleri kullanmayın. Ayrıca bu tarz ürünleri kullanmadan mesela böbrekleri kontrol ettirmelisiniz. Mesela böbrekleri bu tarz ürünler biraz yoruyor, zaten sizde'de böbrek sorunu varsa durum iyice kötüye gidebiliyor. Yani rastgele kullanılacak ürün değiller.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı