Spor yapmak istiyorum fakat hevesim yok

isaaas

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bakü
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz gibi. Birkaç defa yapıyorum sonra bırakıyorum ama gelişmek istiyorum. Nasıl heves yaratayım bilmiyorum ne yapabilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Hiç kimse için yapmak istemiyorum sadece kendim için. Sevgili yapmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disiplin > motivasyon. Motive olayım, hevesim oluşsun derseniz çok beklersiniz. Gelişmek istiyorsanız istikrarlı bir şekilde yapacaksınız, bu kadar basit. Gelişme gördükçe biraz daha motive olabilirsiniz belki ama bunun için de başta dişinizi sıkmanız lazım.

Disiplin > motivasyon. Motive olayım, hevesim oluşsun derseniz çok beklersiniz. Gelişmek istiyorsanız istikrarlı bir şekilde yapacaksınız, bu kadar basit. Gelişme gördükçe biraz daha motive olabilirsiniz belki ama bunun için de başta dişinizi sıkmanız lazım.

Haklısınız hocam.

Gidin ve hiç düşünmeden bir spor salonundan 3 aylık üyelik alın. Paranızı verdiğinizi bile bile hiç gitmemezlik yaparsanız helal olsun 😃

Bende aşırı motivasyon eksikliği yaşıyordum fakat insan kaslarının geliştiğini görünce motive oluyor. Hele spor yaparken o yanma hissi yok mu başlarda her şınav çektiğimde küfür ediyordum ama şimdi alıştım başlarda 5-10 şınavı zor çekerdim şimdi rahat 40-50 çekiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı