Spora başlamak için ekipman önerisi

Floppy

Hectopat
Daha fazla  
Bu iksini almayı planlıyorum. Başka şeyler alınır mı? Önerirseniz sevinirim.

Delta 6010 Ayarlanabilir Mekik Bench Ağırlık Sehpası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mocca Style 108 Kg Z-Barlı MEGASET Halter Seti Ve Dambıl Seti ,Ağırlık Seti, ( PLAKA AGIRLIK TOPLAMI 100 Kg) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

birde bench sehpası olarak bunu buldum bu daha iyi birşeye benziyor yorumlar v.s

Son düzenleme:
Hocam bunlara bu kadar para vereceğinize çevrenizde ki en yakın spor salonlarını sabah arayın fiyat bilgisi isteyin en ucuz ve görünüşü en güzel salon hangisiyse oraya gidin. Örnek verecek olursam İstanbul da yaşıyorum ve en ucuz spor salonu yıllık 12.000 TL'den başlıyor. Sakın hareketleri yanlış yaparsam dalga geçerler mi korkunuz olmasın öyle bir şey yok.

Hocam bunlara bu kadar para vereceğinize çevrenizde ki en yakın spor salonlarını sabah arayın fiyat bilgisi isteyin en ucuz ve görünüşü en güzel salon hangisiyse oraya gidin. Örnek verecek olursam İstanbul da yaşıyorum ve en ucuz spor salonu yıllık 12.000 TL'den başlıyor. Sakın hareketleri yanlış yaparsam dalga geçerler mi korkunuz olmasın öyle bir şey yok.

Aslında vücudum spor yapmadığım halde pazılarım var sadece biraz daha yapabilir miyim merak ve heves ve açıkçası evde spor yapmak daha cazip geliyor öyle hardcore çalışmayacağım yavaş yavaş evde ekipmanlarımı tamamlamayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı