Spora başlamak için öz güvenim yok

yasuomu

Decapat
Daha fazla  
15 yaşında 85 kiloyum spora gitmek istiyorum. Vücudumu geliştirmek istiyorum. Şu an durumum çok kötü fakat gidince tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum. Utanıyorum program nasıl alacağım gibi düşünceler var aklımda ilk defa gideceğim spor salonuna.

dumbell gibi ufak malzemeler alıp evinde programlarla vücudunu düzene soktuktan sonra özgüvenin gelir kendine.

Hocam hiç utanmayın spora başlayan insanlar da sizin gibiydi. Hiç yan gözle bakmazlar sana merak etme. Utanmaya gerek yok.

Spor salonuna gitmek için özgüvene ihtiyacın yok, disipline ihtiyacın var.

Geç aynanın karşısına bak vücuduna, "bu benim vücudum" de. Obez ve şişko olduğunu kabullen sonra sporunu yap. Şişkonun teki olmaktansa sporunu yapıp fit elemanın teki ol.

Hocam hiç utanmayın spora başlayan insanlar da sizin gibiydi. Hiç yan gözle bakmazlar sana merak etme. Utanmaya gerek yok.
program fln veriyolar mı veya yemek düzeni nasıl oluyor yazılınca ya da ayrı bir diyetisyene mi gitmem gerekir

program fln veriyolar mı veya yemek düzeni nasıl oluyor yazılınca ya da ayrı bir diyetisyene mi gitmem gerekir
Yok hocam diyetisyene falan hiç gerek yok. Ne yiyip ne yemeyeceğinizi bilin yeter. Hocalar başta spor programı veriyorlar ilk 2 hafta alışmak için. Devamında verirler program.

Yok hocam diyetisyene falan hiç gerek yok. Ne yiyip ne yemeyeceğinizi bilin yeter. Hocalar başta spor programı veriyorlar ilk 2 hafta alışmak için. Devamında verirler program.
tamam ama evde tek başıma olduğum için genellikle ısıtıp yiyebiliceğim hazır yemekler yiyorum ve bazen günde tek öğünle bile duruyorum bunun zararı olur mu ya da kendime nasıl bir yemek programı yapabilirim

Hocam şimdiden bu kadar strese gerek yok YouTube'dan videolar izleyin spor ile ilgili. Bilinen sporculara bakın zaten yemek konularına da değiniyorlar. Şekeri yağı ve bunun gibi zaralı maddeleri azaltın.

Hocam şimdiden bu kadar strese gerek yok YouTube'dan videolar izleyin spor ile ilgili. Bilinen sporculara bakın zaten yemek konularına da değiniyorlar. Şekeri yağı ve bunun gibi zaralı maddeleri azaltın.
tamam bu gün gidip bi spor salonuna yazılmayı planliyorum bakıp araştırıp bi kaç hafta gittikten sonraki utangaçlık veya nasıl bi halde olduğumu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…