Bence kesinlikle başlamalısın. Dostum bu spora kalabalık başlar yalnız devam edersin genelde. Normal bir yere gidersen hareketleri ve makineleri nasıl kullanacağını hocan gösterir zaten. Olmadı video vs açar izler öğrenirsin. Bu arada bazı üniversiteler uzaktan devam etme kararını mantıklı bulmuyor. Kabine toplantısı yapılmış ve YÖK ile aynı fikirde değiller doğru anladıysam. Durum değişebilir de her şeye hazırlıklı olmak lazım.
Bence kesinlikle başlamalısın. Dostum bu spora kalabalık başlar yalnız devam edersin genelde. Normal bir yere gidersen hareketleri ve makineleri nasıl kullanacağını hocan gösterir zaten. Olmadı video vs açar izler öğrenirsin. Bu arada bazı üniversiteler uzaktan devam etme kararını mantıklı bulmuyor. Kabine toplantısı yapılmış ve YÖK ile aynı fikirde değiller doğru anladıysam. Durum değişebilir de her şeye hazırlıklı olmak lazım.
Öncelikle teşekkürler. Bazı üniversiteler doğru bulmuyor olabilir ama rektörleri de Cumhurbaşkanı atadığı için üniversitenin bu karara tepki vereceğini pek sanmıyorum. Öğrenci toplulukları tepki vermiş olabilir. Bir de pazar günü eşyalarımı yurttan aldım. Gittiğimde depremzedeler yerleşmeye başlamıştı.
Güncelleme: Bugün spora başladım. Az önce geldim spordan. İlk günüm olduğundan dolayı sadece ısınma hareketleriyle başladım. Tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Güncelleme: Bugün spora başladım. Az önce geldim spordan. İlk günüm olduğundan dolayı sadece ısınma hareketleriyle başladım. Tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Merhaba forum üyeleri, bildiğiniz gibi üniversiteler uzaktan eğitime geçti ve ben de memleketime geldim. Daha öncesinde arkadaşlar ile ara tatilden sonra spora başlamayı konuşuyorduk ancak herkes memleketine gitti. Ben de arkadaşlarımın yardımıyla giderim diye düşünüyordum. Ben hala spora gitmek istiyorum ancak daha önce hiç spora gitmedim. Yani o aletler nasıl kullanılır falan bilmiyorum. Bir de biraz utanıyorum açıkçası daha önce hiç gitmediğimden dolayı. Ama bir yandan da vücudumu geliştirmek de istiyorum. Arada kaldım. Yani diğer döneme aşağı yukarı 7 ay var. Tavsiyelerinizi merak ediyorum. Bir de eğer gidersem özel ders almalı mıyım? Teşekkürler.
öncelikle utanmana hiç gerek yok çünkü oradakiler emin ol sana yardim da ederler.hareketlere gelirsek sana zaten nasil yapacağını gösteriyorlar bazı salonlarda beslenme programı ücretli oluyo ama egzersiz programını veriyorlar.
öncelikle utanmana hiç gerek yok çünkü oradakiler emin ol sana yardim da ederler.hareketlere gelirsek sana zaten nasil yapacağını gösteriyorlar bazı salonlarda beslenme programı ücretli oluyo ama egzersiz programını veriyorlar.