Pardon 2 ay olacaktı. Klavyem sıkıntı çıkarıyor.Kas yırtmak ne kadar ciddi bir iş sen biliyor musun? 2 hafta diyorsun bir de gelip.
Pardon 2 ay olacaktı. Klavyem sıkıntı çıkarıyor.Kas yırtmak ne kadar ciddi bir iş sen biliyor musun? 2 hafta diyorsun bir de gelip.
Vay be hafta yazısını ay olarak otomatik düzeltti galiba. Kolpa atıp boş boş bilgilendirmeyi bırak. Adamda kası yırtıcak güç de kuvvet de yok. Elinden ağırlığı düşürür gene de yırtamaz o kası. Yeni başlamış birisiyse hele imkansız resmen.Pardon 2 ay olacaktı. Klavyem sıkıntı çıkarıyor.
Kürsüz birisi kolay kolay kasını yırtamaz. Yanlış bilgilendirme.
Sporla gram alakan yok. Kası yırtmak için en ufak hamle bile yeterli. Senin dediğin gibi olsa futbolcular basketçiler antrenman öncesi neden 35 40 dakika koşsun veya ısınsın? Sana mantıklı geliyor mu? İnsan gibi ve tatlı bir dil kullanmıştım. Sıcacık yatağına yatmış elaleme laf atıyorsun ve haha emojisi atıyorsun. Başka yapabilecek başka bir şeyin yok çünkü.Vay be hafta yazısını ay olarak otomatik düzeltti galiba. Kolpa atıp boş boş bilgilendirmeyi bırak. Adamda kası yırtıcak güç de kuvvet de yok. Elinden ağırlığı düşürür gene de yırtamaz o kası. Yeni başlamış birisiyse hele imkansız resmen.
Teknik olarak mümkün. Bazılar insanlar setleri hafiften ağır yerine ağırdan hafife girebiliyor. Ve bunu da ısınmadan yaparsa kası yırtabilir. Özellikle preacher curl gibi bir harekette rahatça yırtabilirsin kası ısınmadan yaptımı.
Teknik olarak sporda ölmek de mümkün kardeşim. Yeni başlayan birine ölme gibi önerilerde bulunalım o zaman. O kası yırtacak güç zaten çocukta yok. O kası yırtana kadar o dumbbell elinden düşer zaten. Çocuğun boş yere gözünü korkutmaktan başka bir şey değil yaptığınız.Sporla gram alakan yok. Kası yırtmak için en ufak hamle bile yeterli. Senin dediğin gibi olsa futbolcular basketçiler antrenman öncesi neden 35 40 dakika koşsun veya ısınsın? Sana mantıklı geliyor mu? İnsan gibi ve tatlı bir dil kullanmıştım. Sıcacık yatağına yatmış elaleme laf atıyorsun ve haha emojisi atıyorsun. Başka yapabilecek başka bir şeyin yok çünkü.
Tamam kardeşim.Teknik olarak sporda ölmek de mümkün kardeşim. Yeni başlayan birine ölme gibi önerilerde bulunalım o zaman. O kası yırtacak güç zaten çocukta yok. O kası yırtana kadar o dumbbell elinden düşer zaten. Çocuğun boş yere gözünü korkutmaktan başka bir şey değil yaptığınız.
Isınması gerekli demeniz yeterli. Isınmak gereksiz gibi bir şey de demedim. Sıcacık yatağına yatmış diyen elemana da söyleyeyim spordan geldim yemeğimi yiyorum şuanda.
Sayfa içerisinde ki yazışmaları okuyorum, onlardan bağımsız yazıyorum.Spor salonuna yazılacağım. Kasla kafayı bozan biri degilim kilolu biri de değilim ama fit ve biçimli görünüş, sağlık için gideceğim. Bana takip edebileceğim, süreç içinde videoları öğretici biri var mı? Konuyla ilgili sıfırım.
Teknik olarak sporda ölmek de mümkün kardeşim. Yeni başlayan birine ölme gibi önerilerde bulunalım o zaman. O kası yırtacak güç zaten çocukta yok. O kası yırtana kadar o dumbbell elinden düşer zaten. Çocuğun boş yere gözünü korkutmaktan başka bir şey değil yaptığınız.
Isınması gerekli demeniz yeterli. Isınmak gereksiz gibi bir şey de demedim. Sıcacık yatağına yatmış diyen elemana da söyleyeyim spordan geldim yemeğimi yiyorum şu anda.
Never skip cardio arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.