Spora gitmede isteksizlik hakkında ne yapılmalı?

Sorun ulasim anlasilan, imkan varsa kücük bir 50'lik motor alabilirsin sifir taksitle fazla secenek vardir fiyatları fazla degil. Arazi düz ise elektrikli bisiklette tercih edebilirsin.

Yakın salon maalesef yok. Gym'de zaten arkadaşlarım var, sorun burada değil. Beni motivede ediyorlar. Sorun spor salonunun uzakta olması ve gün içinde vakit kalmaması. Eve 4'te geliyorum zaten.

Şehir dışında bir bölgede oturuyorum.

Hocam maalesef çözüm yok ona bende anlayabiliyorum durumunu benzerini bende yaşadım.
Güncel olarak PPL program yapıyorsanız full body geçebilirsiniz belki. Her gün gitmenize gerek kalmadan.

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Fitness'e gidiyorum. Lâkin evime en yakın spor salonu otobüsle 30 dakika. Bir de dönüşü var toplam 1 saati yola harcıyorum. Zaten okuldan saat 4'te geliyorum. Yani anlayacağınız okuldan sonra hemen spor ve gün bitiyor, tabiri caizse kendime çok zaman ayıramıyorum, halı saha oluyor, arkadaşlarım çağırıyor gidemiyorum. Zaten akşam eve geldigimde yorgun olduğum için direkt yatıyorum, kitap bile okumaya halim kalmıyor.

İşte durum böyle olunca gitmek istemiyorum, heves kalmıyor. Son 2 gündür kaytarmayı başladım belki de komple bırakacağım.

Bu konu hakkında neler yapabilirim?
Haftada 3 fullbody.

Şınav mekikle vücut yapılmaz. Spor salonunda 3 ayda yapacağını evde 1 senede yapar.

Progressive overload olmadan kas gelişmez evde de onu sağlayamaz.
Niyetinin hacim kazanmak olduğunu yazmamış ki.

Belki fullbody ile sıkılaşıp fit olmak istiyor?

Siz her gym e gideni 50cm kol heveslisi filan mı sandınız?

Adama PPL program yazdık önceki açtığı konuda. Biliyorum ki konuşuyorum.
Bu olayı ilk yorumumu cevaplarken yazsaydın aramızdaki diyalog bu kadar uzamazdı.

Zira ben nereden bileyim uyguladığı programı.

Önerimi yapmıştım ama KS nin talebi başka ise daha fazla yorum yapmayacağım. İyi sosyaller.

Yakın salon maalesef yok. Gym'de zaten arkadaşlarım var, sorun burada değil. Beni motivede ediyorlar. Sorun spor salonunun uzakta olması ve gün içinde vakit kalmaması. Eve 4'te geliyorum zaten.
Benim salon biraz uzak sayılır. Okuldan 16:50 gibi çıkıyorum, salona vardığımda saat 17:30 falan oluyor. Yürüyerek 20 dakikada gidiyorum, 20 dakikada da geri dönüyorum. Artık okuldan çıkınca direkt spor salonuna geçiyorum, oradan da eve dönüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı