Yakın salon maalesef yok. Gym'de zaten arkadaşlarım var, sorun burada değil. Beni motivede ediyorlar. Sorun spor salonunun uzakta olması ve gün içinde vakit kalmaması. Eve 4'te geliyorum zaten.
Şehir dışında bir bölgede oturuyorum.
Neymiş evde olmayacak spor? Yüzme filan mı yapıyor anlamadım.Evde olacak spor değil bu.
Gerçekten çok sıkıntı.
Haftada 3 fullbody.Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Fitness'e gidiyorum. Lâkin evime en yakın spor salonu otobüsle 30 dakika. Bir de dönüşü var toplam 1 saati yola harcıyorum. Zaten okuldan saat 4'te geliyorum. Yani anlayacağınız okuldan sonra hemen spor ve gün bitiyor, tabiri caizse kendime çok zaman ayıramıyorum, halı saha oluyor, arkadaşlarım çağırıyor gidemiyorum. Zaten akşam eve geldigimde yorgun olduğum için direkt yatıyorum, kitap bile okumaya halim kalmıyor.
İşte durum böyle olunca gitmek istemiyorum, heves kalmıyor. Son 2 gündür kaytarmayı başladım belki de komple bırakacağım.
Bu konu hakkında neler yapabilirim?
Neymiş evde olmayacak spor? Yüzme filan mı yapıyor anlamadım.![]()
Niyetinin hacim kazanmak olduğunu yazmamış ki.Şınav mekikle vücut yapılmaz. Spor salonunda 3 ayda yapacağını evde 1 senede yapar.
Progressive overload olmadan kas gelişmez evde de onu sağlayamaz.
Niyetinin hacim kazanmak olduğunu yazmamış ki.
Belki fullbody ile sıkılaşıp fit olmak istiyor?
Siz her gym e gideni 50cm kol heveslisi filan mı sandınız?
Bu olayı ilk yorumumu cevaplarken yazsaydın aramızdaki diyalog bu kadar uzamazdı.Adama PPL program yazdık önceki açtığı konuda. Biliyorum ki konuşuyorum.
Benim salon biraz uzak sayılır. Okuldan 16:50 gibi çıkıyorum, salona vardığımda saat 17:30 falan oluyor. Yürüyerek 20 dakikada gidiyorum, 20 dakikada da geri dönüyorum. Artık okuldan çıkınca direkt spor salonuna geçiyorum, oradan da eve dönüyorum.Yakın salon maalesef yok. Gym'de zaten arkadaşlarım var, sorun burada değil. Beni motivede ediyorlar. Sorun spor salonunun uzakta olması ve gün içinde vakit kalmaması. Eve 4'te geliyorum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.