Spora gitmeden kas kütlesi artar mı?

EraY Dnz

Hectopat
Herkese merhaba, 14 gün önce ayağım kırıldığı için alçıya alındı ve alçı 1 ay kalacakmış. 1 ay boyunca spora gidemeyeceğim sonuç olarak. Normalde spora giderken günde 150gr protein alıyordum vücuduma. Sizce almaya devam etmeli miyim? Spora gitmediğim sürece tavuk protein tüketirsem kas kütlem artar mı kısacası sorum bu? Belki de ara vermek vücudumun gelişmesine katkısı olacak bilemeyiz değil mi?
(8 aydır spor yapıyorum düzenli olarak)

Hayır ara vermek sakatlıkların iyileşmesi dışında bir katkı sağlamaz. Antrenman yapmazsan kas kuütlen artmaz protein alman bir şeyi değiştirmez ama merak etme 1 ayda kas erimesi yaşamazsın.

Anladım teşekkürler herkese erime olmazsa sorun yok :D

Hayır ara vermek sakatlıkların iyileşmesi dışında bir katkı sağlamaz. Antrenman yapmazsan kas kuütlen artmaz protein alman bir şeyi değiştirmez ama merak etme 1 ayda kas erimesi yaşamazsın.
Peki bu süreçte protein alırsam yararı olmaz mı

Kas kazanımı olmaz, aksine kas kaybı başlar. Siz günlük protein ihtiyacınızı aksatmayın, en azından süreci yavaşlatın.

Kas kaybı olsa bile, daha önceden kas hafızasını yakaladığınız için, geri döndükten birkaç hafta sonra eski halinize gelirsiniz.

Oturduğun yerden kas kazanmak için testonun en az 1000 değerlerinde olması lazım. Yani steroid alan birinin değeridir bu. natural biri en fazla kas kaybını önler protein almayı bırakma.

Oturduğun yerden kas kazanmak için testonun en az 1000 değerlerinde olması lazım. Yani steroid alan birinin değeridir bu. Natural biri en fazla kas kaybını önler protein almayı bırakma.

Tamamdır hocam alçımın çıkmasına 1 hafta kaldı günlük protein ihtiyacımı almaya özen gösteriyorum spora gittiğim günlerdeki gibi teşekkürler.

Kas kazanımı olmaz, aksine kas kaybı başlar. Siz günlük protein ihtiyacınızı aksatmayın, en azından süreci yavaşlatın.

Kas kaybı olsa bile, daha önceden kas hafızasını yakaladığınız için, geri döndükten birkaç hafta sonra eski halinize gelirsiniz.

Haklısınız hocam alçımın çıkmasına 1 hafta kaldı zaten sonra spora kaldığım yerden devam edeceğim günlük protein ihtiyacımı almaya özen gösteriyorum spora gittiğim günlerdeki gibi teşekkürler.

Sizlere bir sorum daha olucak ayağım alçıda olduğu için az hareket ediyorum doğal olarak genellikle uzanıyorum. Kilo alır mıyım bi anda ? @ATA 1881 @brightosayisamuel @emircanunlts @Xallt

Son düzenleme:
Tamamdır hocam alçımın çıkmasına 1 hafta kaldı günlük protein ihtiyacımı almaya özen gösteriyorum spora gittiğim günlerdeki gibi teşekkürler.

Haklısınız hocam alçımın çıkmasına 1 hafta kaldı zaten sonra spora kaldığım yerden devam edeceğim günlük protein ihtiyacımı almaya özen gösteriyorum spora gittiğim günlerdeki gibi teşekkürler.

Sizlere bir sorum daha olacak ayağım alçıda olduğu için az hareket ediyorum doğal olarak genellikle uzanıyorum. Kilo alır mıyım bir anda? @ATA 1881 @brightosayisamuel @emircanunlts @Xallt

Spor yaptığınız dönemde aldığınız kaloriden daha az almalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı