Spora haftada kaç gün gitmeliyim?

Bir gün gideceğim 1 gün ara verip tekrar gideceğim. Öyle mi?

Eğer vücudun çok yoruluyorsa 1 gün off vermelisin. Pazartesi gittin diyelim. Salı off vereceksin. Çarşamba gideceksin. Eğer kendini dinç hissedersin iki gün peş peşe git bir gün off ver.

Yapacağın programa göre değişir. Ben zamanım yokken 2 günde 1 gidiyordum, full body çalışıyordum. Şimdi zamanım var haftada 5 gün gidiyorum. Bu tamamen senin programına bağlı.
Ben ikisinden de verim aldım.
En önemlisi çalıştığın kasları en az 48 saat dinlendirmek. Buna göre program yapmalısın.

Haftada 6 gün gitmeni öneririm, full body kesinlikle önermiyorum fakat ilk 1-2 hafta alışmak için gidilebilir. Ya da 3 gün gidip 1 gün karın ve kardiyo günü yapılıp tekrar 3 gün gidilebilir. Hareketleri nizami yapmaya özen göster.

Haftada 6 gün gitmeni öneririm, full body kesinlikle önermiyorum fakat ilk 1-2 hafta alışmak için gidilebilir. Ya da 3 gün gidip 1 gün karın ve kardiyo günü yapılıp tekrar 3 gün gidilebilir. Hareketleri nizami yapmaya özen göster.
Hocam ben bugün başladım da. 20Dk yürüyüş ardından 13dk bisiklet son olarak da hoca bazı aletlerde çalışmamı söyledi. Program felan vermedi. Normal mi?

Hocam ben bugün başladım da. 20Dk yürüyüş ardından 13dk bisiklet son olarak da hoca bazı aletlerde çalışmamı söyledi. Program felan vermedi. Normal mi?
Normal değil. Kas çalışmadan kilo verilmez. Ayrıca 1 ayda 4 kilodan fazla kilo vermeni önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı