Fitness'a kaç gün gitmeliyim?

Hoca antrenman vermiyor şunu yap falan diyor bir kağıt verseler aslında daha iyi olur hocam bu arada kaslar ne kadar sürede belirginleşir bacak, kol vb.?
Tamam hocanıza anlatın durumu ısınma yapmanız gerektiğini vs. o yardımcı olsun size. Kaslarınızın belirginleşmesi tabi kişiden kişiye değişir. Ne kadar iyi beslendiğinizle protein ihtiyacınızı ne kadar karşıladığınıza göre antrenmanlarınızın ne kadar verimli geçtiğine genetiğinize kadar bir sürü etken işin içine girer. Ama genel konuşacak olursam 3 ay sonra kendiniz gelişimi gözlemlersiniz yaklaşık 8 9 ay sonra da yavaş yavaş dışarıdan fark edilir gelişiminiz.

Yani hoca direk başlatıyor bir bildiği vardır diye birşey demiyorum.😀
Bir bildiği yok hocam çok saçma yaptığı şey hiçbir mantıklı açıklaması yok. Size hızlı hızlı hareketleri gösterip başından savmak için yapıyordur. Futbolda, basketbolda vs. bile ısınma yapılır. Şuan hafif hafif başladığınız için çok takmıyorsunuzdur ama antrenmanınız ağırlaştığında ısınmadığınız taktirde elbet bir sakatlık yaşarsınız. Allah korusun ciddi bir şey olsa bir daha spor bile yapamayacak duruma gelebilirsiniz o zaman ısınmayı atladığınıza pişman olursunuz işte.

Ben yaşadığım için veya öğrencilerimden bir kaçı yaşadığı için söylüyorum bunu. Bir çocuğun başına geldi mesela çocuk şuan spor yapamıyor hayvan gibide genetiği vardı e noldu ısınmamış, olan çocuğa oldu yazık etti kendine ve genetiğine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı