Spora yeni başlayan biri içın ne önerirsiniz?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Ramazandan sonra gyme başlamayı düşünüyorum. Bu konularda cahilim. Bacak kol omuz ve sırt çalışmayı düşünüyorum. 182 boy 90 kiloyum. Hangi tip aletleri önerirsiniz? Ayrıca bir öneriniz var mıdır?

Öneri olarak istersen 30 sene spor yap beslenmeyi ve uykuyu düzenli şekilde yapmazsan hiçbir gelişim göremezsin. İlk başlarda hocadan yardım iste hangi aletlerden başlayacağını vs. Gösterecektir. Sonrasında program hazırlarsın veya alırsın hocadan. Sonra tam gaz devam

Öneri olarak istersen 30 sene spor yap beslenmeyi ve uykuyu düzenli şekilde yapmazsan hiçbir gelişim göremezsin. İlk başlarda hocadan yardım iste hangi aletlerden başlayacağını vs. Gösterecektir. Sonrasında program hazırlarsın veya alırsın hocadan. Sonra tam gaz devam
Hocadan falan bir şey istemesin hepsi et kafalı cahiller hiçbir zaman da şaşmadı. Kendisi araştırıp hareketleri öğrensin.

Benim zaten dış görünüş olarak bir hedefim yok hobi olsun diye hem de güçleniyim diye yapıyorum. Zaten öyle sırf kas olmak gibi bir hedefim de yok hem kaslı hem yağlı olmak daha mantıklı geliyor bana.

Benim zaten dış görünüş olarak bir hedefim yok hobi olsun diye hem de güçleniyim diye yapıyorum. Zaten öyle sırf kas olmak gibi bir hedefim de yok hem kaslı hem yağlı olmak daha mantıklı geliyor bana.
Gerçekten de hiçbir şey bilmediğiniz bu yazıdan belli. Zamanla demek istediğimi anlarsınız. Bu öyle bir spor değil. Durmadan bir şeyleri arttırmak zorundasın yoksa sanılanın aksine olduğun yerde durmak yerine geriye gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı