Spora yeni başlayana tavsiyeler

Praitha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım 184-185 arası bir boyum var 70 kiloyum.
Başlayalı yaklaşık 2hafta oldu ve hala Full body yapmaktayım.
Sizce değiştirmeli miyim? Onun dışında beslenmeyle alakalı bilgi verirseniz çok sevinirim.
Genelde tavuk pilav peynir domates makarna vesaire yemeye çalışıyorum.
Ve sizden eğer gerekliyse supplement tavsiyesi istiyorum. Maksimum bütçem 1000TL olur.

Kilon gayet iyi yağ oranın kaç? Bölgesele geçebilirsin. Beslenmen gayet iyi günde 3 öğünü aksatmamaya ve öğünlerini yeterli düzeyde yapmaya gayret et. Proteinle zengin besinler tüket. ilk haftalardan supplement tavsiye etmiyorum.

Kilon gayet iyi yağ oranın kaç? Bölgesele geçebilirsin. Beslenmen gayet iyi günde 3 öğünü aksatmamaya ve öğünlerini yeterli düzeyde yapmaya gayret et. Proteinle zengin besinler tüket. İlk haftalardan supplement tavsiye etmiyorum.

Yağ oranımı bilmiyorum nasıl bakabilirim? Bugünden itibaren öyleyse bir bölgesel plana geçeyim hocalara sorarım. Creatin vesaire alabilirsin demişlerdi fakat düşünceğim öyleyse zaten alırsam 2 tane alırım protein tozu ve creatin sanırım.

Yağ oranımı bilmiyorum nasıl bakabilirim? Bugünden itibaren öyleyse bir bölgesel plana geçeyim hocalara sorarım. Creatin vesaire alabilirsin demişlerdi fakat düşünceğim öyleyse zaten alırsam 2 tane alırım protein tozu ve creatin sanırım.
Salonun diyetisyeni varsa tartılabilirsin odasında o bakar. Onun dışı bilmiyorum. Bölgesel olarak sana program yazarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı