Spora yeni başlayanlar hangi supplementleri kullanmalı?

Spora gitmeden de zayıflıktan kurtulabilirsin, spor sadece aldığın kiloyu kasa çevirip daha toplu görünmeni sağlıyor.

Zayıf olduğum için öz güvensiz biri olarak kalıyorum dışarıda ne yapabilirm.

Arkadaşlar selam. Uzun süredir zayıf olarak yaşadığım bu hayata veda etmek üzere 2 hafta önce spora yazıldım. Haftada 6 gün birkaç arkadaşım ile beraber gidiyoruz ve yapmam gereken hareketleri vesaire onlar gösteriyorlar. Sorum şu: Arkadaşın tavsiye ettiği yemek listesini takip ediyorum. Lakin gün içinde enerjim yokmuş gibi hissediyorum. Değişkenlik gösterse de çoğu zaman uyku durumu varmış gibi geliyor. Almam gereken ekstra takviye veya yememi önerdiğiniz gıdalar nelerdir?
Kilo: 61 boy: 1.80
Yediklerim:
Sabah: 120 gram yulaf, 250ML süt, 50 gram fıstık ezmesi, 1 muz, 4 tam yumurta.
Öğlen: 200 gram pilav, 250 gram tavuk 350 ML ayran.
Akşam: 200 gram pilav 250 gram tavuk.
Yatmadan önce: 7-12 ceviz içi.
Kan testi verin öncellikle herhangi bir sağlık probleminiz vs. var mı onu öğrenin kilo almak istiyorsanız gainer kullanabilirsiniz ve antrenmanda performans istiyorsanız kafein tüketebilirsiniz.

Daha yeni başlamışsın önce bir alış belki sarmaz bırakırsın iş ciddiye bindiği zaman al supplement falan.

Kan testini geçen sene yaptığımda tek eksik b12 gösteriyordu. Yakın zamanda tekrar yaptırıp ona göre dediğiniz gibi takviye alabilirim.
Bence suplemente şuan için gerek yok ama 6 gün antrenmanı gözden geçirmeniz lazım.
2 gün off veriyoruz hocam onu düzeltmeyi unuttum. Haftada 5 gün yapıyoruz.
Cidden zayıflıktan kurtuluyor muyuz spora gidince.
Ben hareketsizlikten dolayı yiyemiyordum. 2 hafta içinde beslenmeyi aksatmadan 56.4 - 61.2 şeklinde kilo artışı oldu.
Şu süreçte supplemente gerek yok. Multivitamin kullanabilirsin.

Tabi kan testi yapıp eksikliklerine göre kullanman senin faydana olur.
Supplement olarak su tutması açısından kreatin alabilirsin dedi arkadaşlar şimdiden başlamakta zarar var mı hocam? Şahsen bütçem varken ve fiyatlar bütçeme göre uygunken almak isterim.

Bence birkaç ay devam ettikten sonra almalısın. Yakınımdaki bir çok insan bunlara para verdikten sonra sporu bırakıyor. Gerçekten devam edeceğini düşünüyorsan almalısın. Yoksa verdiğin parayla kalırsın, bir yararı da olmaz.

Bence birkaç ay devam ettikten sonra almalısın. Yakınımdaki bir çok insan bunlara para verdikten sonra sporu bırakıyor. Gerçekten devam edeceğini düşünüyorsan almalısın. Yoksa verdiğin parayla kalırsın, bir yararı da olmaz.
Valla hocam ben bayadır başlamayı düşünüp zaman ve bütçe ayırmadığım için baslayamamıştım. Best pre workout anılarım var bırakma düşüncesinin yanından bile geçeceğimi sanmıyorum.
Kreatin alabilirsin.
Sipariş verdim hocam o halde teşekkür ederim yorumlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı