Spora yeni başlayanlar için tavsiyeler

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Selamlar, artık kilo verip biraz vücut çalışma kararı aldım, 2.5 haftadır diyetteyim ve 108 kilodan 105'e düştüm. Bunun yanında kendi imkanlarım ile egzersizler yapıyor ve dumbell ile vücut çalışıyorum. Öğünleri azalttım ve kalori açığı oluşturuyorum. Yemek konusunda ve egzersizler konusunda önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Boyum 186 cm.

İyi isinmadan agirlik kaldirma.

Kendi yemegini kendin hazirlarsan daha hizli yol katedersin. Eger aileden biri yapiyorsa yemekleri pek diyet olmuyor.

Anladım hocam bundan sonra ben hallederim teşekkür ederim.

Bu rehberden kendine yararlı olacak şeyler bulabilirsin bir göz at.

1-spor salonuna başlama olayını bir düşünün derim.
2-400-500 Cal'lik bir kalori açığı yeterli olacaktır fazlası bitkinlik halsizlik durumlarını doğurabilir.
Aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa yardımcı olabilirim diye umuyorum.

Spor salonu şu an gidemiyorum hocam deprem sonrası yakında hala spor salonu yok 7kg dumbbell im ile çalışıyor ve kilom olduğundan yağ yakma hareketleri yapıyorum. Bunun dışında bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun. Dediğim gibi kalori açığınızı abartmadan oluşturursanız ve cardiolarınızı düzenli olarak yaparsaniz kilo vermeniz kaçınılmaz olacaktır.

Hocam ayrıca bu programın işinize yarayacağını düşünüyorum gerçekten güzel hazırlanmış.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…