Spora yeni başlayanlar için tavsiyeler

Ezewi

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bir hafta sonra spora başlıyorum. Şu an 170-2 ve 65-70 kiloyum, tahmin edebileceğiniz gibi hafiften kilom var. Hem kas kütlesi koymak, hem de fit olmak icin spora başlıyorum. Diyet önerileriniz, spor programı önerileriniz nelerdir? Cidden ihtiyacım mevcut.
Not: 15 yaşındayım, 4-5 ay sonra 16 olacagım.

Son düzenleme:

Dostum daha 15 sin ilk başta bir vucüdünü alıştır öyle diyete falan girmene gerek yok sadece şekeri falan azalt. Program olarak kafana göre Full bodyde olur hareketlere alışmaya bak.

Dostum daha 15 sin ilk başta bir vucüdünü alıştır öyle diyete falan girmene gerek yok sadece şekeri falan azalt. Program olarak kafana göre Full bodyde olur hareketlere alışmaya bak.

cips/kola olsun yaglı seyleri fazlasiyla seviyorum. Onlari kesinlikle bırakacagım, yani sağlığa zrarlı seyler yemem sonuç olarak. Antrenman programı olarak gunde kac gun gidilir, hangi hareketler yapılır onerdiginiz var mıdır?

Yeni başladıysanız Full body yapabilirsiniz. Sonra split ya da PPL geçilebilir.

Bu rehberim sana yardımcı olur.

Okuudum biraz önce, harbi rehber. Teşekkürler.

Kişiden kişiye göre değişiyor ama ortalama en az 1-2 ay Full body tarzı vucüdünü alıştırmanı öneririm.

İsinmayi ogrenmeden baslama.

Isınma hareketleri şu okullarda öğretilenler midir? Abileri görüyordum 1kg-2kgluk aletlerle ısınıyorlardı. Ayrı hareket var mı?

Kişiden kişiye göre değişiyor ama ortalama en az 1-2 ay Full body tarzı vucüdünü alıştırmanı öneririm.

Hocam sizce Bulk'a girmeli miyim, dediğim gibi hafiften göbek var. Kol sallandığında bıngıl bıngıl, keza bacak da aynı şekilde. 1-2 ay dediğiniz gibi hem Full body hem de bulk mu yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…