Sporcu atleti giymek itici mi?

Hayır kardeşim biri ne giyerse giysin size hitap etmiyor diye itici bulmaya hakkınız yok. Medeni insanlar gibi tarzı buymuş demelisiniz.
Bu söylediğinin saçmalığının farkında mısın? Bu şey demeye benziyor ''Yemek ne kadar kötü olursa olsun sana kötü gelmemesi gerek birisi emek verdi o yemeğe''
Bana itici geliyor. Bu benim fikrim itici gelmemesini sağlamak için bir çaba mı göstermem gerekiyor? Hoşuma gitmiyor birilerini sporcu atleti ile görmek. Bu benim en doğal hakkım. İtici gelmemesi mi gerekiyor?
Benim hakkım olmayan şey o insanı sokakta çevirip ''Bu ne böyle atlet giymişsin çıkar şunu'' demek. İsteyen istediğini giyer kimseye bir şey demem ama kendi içimde bana itici geliyordur. ''Saygı gösterin'' kisvesi altında artık hislerimize de mi karışmaya başladınız?
 
Alakası yok dostum. Sana normal gelen bana itici sana itici gelen bana normal gelebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Medeniyet bana hitap etmeyen itici geleni normal karşılamak değildir. Medeniyet o sokaktaki gençleri boş eleştiren dayılar gibi olmamaktır. Susar yoluma bakarım ama beğenmek zorunda değilim.

Kanka beğenmek zorundasın demiyorum hiç olmasa bile tarzına saygı duymak lazım
 

Geri
Yukarı