@Uğurhan Çavuş Yağ - kas oranını falan nasıl ölçtürebiliyoruz acaba? Sen bilgilisin bu konularda.
Ben şahsen yağ oranımın %0 olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten yağ falan yok bende
Kanka %0 olmaz.
%8 vardır en azından. Diyetisyenlerde makina var. Çıplak ayakla çıkıyorsun metal bölgelere ve ellerine 2 adet kol veriyor el ve ayak bölgelerinden verilen statik elektrikle falan ölçülüyor.
Burda örnek olarak resimler var.
Senin ki benim tahminim %14 falan vardır.
Bu arada %8 altına sakın inme iç organlarına zarar verirsin.
%0 değil %7 nin altında ölme riskin var.
Mr olimpia da %3 e iniyorlar, ama onlar clenbuterol sustanon danapol efedrin anflemin vs. kullanıyorlar son derece zararlı.
Herşeyin fazlası zarardır.
Yarışmacılar %3 te zaten 2-3 gün kalıyorlar.
Normal görüntüleri öyle değil.
Andreas Munzer bir okuyun dediklerimi daha iyi anlarsınız.
@Uğurhan Çavuş Yağ - kas oranını falan nasıl ölçtürebiliyoruz acaba? Sen bilgilisin bu konularda.
Ben şahsen yağ oranımın %0 olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten yağ falan yok bende
%0 Yağ oranı olmaz ölürsün. Yağ oranının düşük olması dezavantaj değildir aslında, tam tersi sen şu an vücut geliştirmeye başlasan hiç yağlanmadan kas olarak kilo alırsın.
Şimdi sen sıskasın diyelim, vücudundaki yağ oranı düşük, ama kas oranı da düşük e şu an vücudunda yağ olsaydı ne fark edecekti ki yine sarkan kötü bir vücudun olacaktı. Keşke ben de senin gibi ilk bu işe başlarken zayıf olsaydım. Zayıf olarak başlamadım yağlı olarak başladım ve ekstra iş çıktı o yağları eritmek.
Attığım adımlar işe yaramaya başlıyor, ilk defa 60 kiloya çıktım ve bunu yaparken sürekli çalıştım.
Ancak 60'dan öteye gidemiyorum nedense 2 haftadır.
Yaz gelmesiyle bisiklet sezonu açılır ve o kiloları geri vermeye başlarım yine