Sporcu Technopatlar

Spor Yapıyor Musunuz Yapıyorsanız Hangisi ?

• Boks

Oy: 0 0,0%
  • Basketbol

Oy: 11 26,8%
  • Futbol

Oy: 5 12,2%
  • Kick Boks

Oy: 2 4,9%
  • Karate

Oy: 0 0,0%
  • Taekwondo

Oy: 3 7,3%
  • Fitness

Oy: 14 34,1%
  • Yüzme

Oy: 3 7,3%
  • Tenis

Oy: 2 4,9%
  • Güreş

Oy: 1 2,4%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Bu işlerde iyi para var mı?
Tabi var hemde deli gibi. 8 yasinda eger gitseydim o su topuna simdi en boyum en az 10 cm uzun hem daha kalipliydim hem para kazanmis olacaktim hem okulda populer olacaktim :D tamam sonuncusunu abartmis olabilirim ama digerleri kesin olacakti :D 18 ine girdiginde kesin para alirsin. Bazilari 15inde de para veriyor.

16,5 yaşındayım geç kaldım artık değil mi?
VAllaha ben 16 yasindayim. 17-18 yasina kadar basketbolda secmeler yapiliyor. Ben ileriye donuk oyun kurucuydum. Sendede yetenek ve yasina gore kalip varsa neden olmasin. Brezilyanin milli takiminda oynamis ve en iyi futbolcularindan olan bir adam 24 yasinda kesfedilmis. Yani diyecegim sansin var.

Dipce: Eger olursan beni de gor emi :D

Anlamadım şimdi 1.78 boyun var, aşırı yağlı değilsin sadece bel çevrende yağ var, kol kasın ve göğüs kasın yok, sadece 37.5 CM kol var ve 90 kilosun öyle mi? Bu mümkün değil. :D

90 Kilogram kas yapmak için en az 15 sene geçmişinin olması lazım bu sporda.
Hocam yalan söyleyecek halim yok. Bir Lazar kadar değilim. 90 kilonun hepsi kasta demiyorum.:) Kola sizde 20 kilo kaldırıp göğse 100 kilo basarsanız, illaki kas kütleniz artar. Bacakta çalışıyorum 160 kilo, isterseniz videosunu çekebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı