vForce
Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar neredeyse 2 hafta önce butterfly da göğüs atarken kendi sınırlarımı biraz zorlayım deyip 64kg da 12 tekrar yapmayı denedim. Fakat 9 veya 10. tekrarda birleştirmekte zorlandım karşımdaki adam da yaparsın deyip gaza getirmeye çalıştı zar zor birleştirdim fakat o anda başıma olağanüstü bir baş ağrısı vurdu sonrasında yükü birden hızlıca bıraktım ve 5 dk boyunca kafamı duvara dayadım beyne vuran ağrı zar zor dindi ve idman sonuna kadar ağrı devam etti. Fakat sorun şu ki 2 haftadır gittiğim her Full body gününde ne ile başlarsam başlayım düşük kilo bile olsa ısınma bile olsa kafama ağrı vurmaya devam ediyor ne garip ki Full body yapmaya devam ettikçe ağrı gitgide azalıyor yani omuzdan başlayıp bacakla bitiriyorum mesela omuzda mükemmel bir acı vururken başıma bacakta leg pressi 280kg atarken bir sıkıntı çıkmıyor. Halbuki onda da çok zorluyorum fakat 12 tekrar yapamayacağım kadar değil. Her neyse bu sorun geçmiyor her spor günü aynı şey tekrar yaşanıyor. Spor salonundakiler doktor öneriyor. Sizin bildiğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: