aynali_martin44
Picopat
- Makaleler
- 1
hocam temel varsa yapar ama sıfırdan başlamışsa sizin dediğiniz gibiHer hafta ağırlık artması imkansıza yakın
hocam temel varsa yapar ama sıfırdan başlamışsa sizin dediğiniz gibiHer hafta ağırlık artması imkansıza yakın
İlla kihocam temel varsa yapar ama sıfırdan başlamışsa sizin dediğiniz gibi
Zorlanman çok normal. Zamanla olacak her şey. Hızlı gelişme süreci diye bir sistem yoktur. Nizami ve disiplinli spor yapma diye bir şey var. Beslenmeni düzgün yiyip (protein, karbonhidrat, yağ vb) zamanla kaslanacaksın. Bunun içinde emek ve zaman gerekli. Ekstra mucizevi bir şey yok açıkçası. 4 yıldır gidiyorum, bayağı yol ilerledim ilk zamanlara göre. Kas inşaa edebilmek ciddi zaman alır zaten.
İlk etapta 2.5 kilo bile ağır gelebilir, gayet normal. Temiz beslenip, az az yiyip. Sık sık öğün tüketmen gerek.
Günlük protein, karbonhidrat, yağ alımını tamamlaman gerekiyor her gün.
Hocam temel varsa yapar ama sıfırdan başlamışsa sizin dediğiniz gibi.
Hiç temelin olmayıp,bunları yapabiliyorsan zaten sıkıntı yok demektir. Başarıyorsun işte git gide. Vazgeçme ve devam et. Devam ettikçe gelişeceksin. Git gide kasların güçlenecek ve daha iyi yerlere geleceksin. Minik adımlar ile kaslar oluşuyor ve ciddi zaman istiyor. Neden canını sıkıyorsun ki? Yaptığın bir yanlış yok. Sen beslenmeye de önem veriyorsan,bitti gittiÖnerin için teşekkürler şu an 3. haftaya geçeceğim ve 2. haftanın sonlarına doğru göğsümü az da olsa hissetmeye başladım aynı zamanda sırt tarafıda. Normalde 10 kg düz barda 3x12'yi bile tam yapamıyordum şu an 15 kg 3x12 biraz zorlamayla setleri bitiriyorum geliştiğimi hissediyorum şimdiden.
Hiç temelim yok maalesef :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.