Sporda kaç ayda düzgün bir form alınır?

Şu an 12.sınıfa geçeceğim için 2.dönemden itibaren YKS hazırlayacağım spor biraz geride kalabilir eylül'den subata kadar olan kısımda hakkını vererek yapmayı hedefliyorum.
Sınav senesi spora gitmeni tavsiye etmem. Vücudun toparlanma süreci günlük rutini etkiliyor. Sakatlık olması durumu da öyle.

İlla yapacaksanız dersinizden sonra gidin spora.

Sınav senesi spora gitmeni tavsiye etmem. Vücudun toparlanma süreci günlük rutini etkiliyor. Sakatlık olması durumu da öyle.

İlla yapacaksanız dersinizden sonra gidin spora.

Aslında çevremdekiler de böyle diyor bu yaz gitmeyi hedeliyordum aslında TYT netlerim iyi olduğu için çok fazla çalışmayacaktım bu yaz ama bazı sebeplerden spora yazılamadım ve şu anki halimde üniversiteye gitmeyi çok şey yapmıyorum ve artık zayıflıktan da kurtulmak istiyorum sonuçta 18 yaşına geldim

183 boy 60a yakın kilom var kollarım falan da uzun ve zarganayım evde dumbeller ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama disiplinsizlikten ve ev olduğundan 1 gün yapıp 10 gün yapmıyorum uzun süredir böyle salona gitmek şart oldu gibi salonda makinelerden kaynaklı ve para ödediğim için düzenli şekilde gideceğime inanıyorum sizce kaç ayda zarganalıktan kurtulurum? Aslında amacım böyle üçgen vücut falan olmak değil zaten sınav senem YKS hazırlanıyorum dershane okul derken spora çok vakit kalmıyor haftada 3 maksimum 4 gün gideceğim kollarım kalınlaşsa az biraz büyüsem yeter bana.
Benim yurttaki arkadaşta kendi imkanlarıyla iyi beslenip spor salonuna gidiyordu düzenli olarak sene sonuna geldiğimizde iyice form aldı vücudu ilk tanıştığımız haliyle kıyasladığımda zayıf sayılırdı. Düzenli gidildiği sürece birde beslenmene dikkat edersen ya bir yıl içerisinde yada birkaç ayda iyi bir form elde edersin diye düşünüyorum

Aslında çevremdekiler de böyle diyor bu yaz gitmeyi hedeliyordum aslında TYT netlerim iyi olduğu için çok fazla çalışmayacaktım bu yaz ama bazı sebeplerden spora yazılamadım ve şu anki halimde üniversiteye gitmeyi çok şey yapmıyorum ve artık zayıflıktan da kurtulmak istiyorum sonuçta 18 yaşına geldim
Bence az önce anlattığım arkadaşım gibi imkanın olursa gideceğin üniversiteden kalan vaktini düzenli olarak spora ayırarak öyle başlayabilirsin şuan pek bunun için iyi bir vakit değil gibi bence senin için o yüzden üniversite sonrasına bırak derim sporu şimdilik.

Benim yurttaki arkadaşta kendi imkanlarıyla iyi beslenip spor salonuna gidiyordu düzenli olarak sene sonuna geldiğimizde iyice form aldı vücudu ilk tanıştığımız haliyle kıyasladığımda zayıf sayılırdı. Düzenli gidildiği sürece bir de beslenmene dikkat edersen ya bir yıl içerisinde ya da birkaç ayda iyi bir form elde edersin diye düşünüyorum.

Bence az önce anlattığım arkadaşım gibi imkanın olursa gideceğin üniversiteden kalan vaktini düzenli olarak spora ayırarak öyle başlayabilirsin şu an pek bunun için iyi bir vakit değil gibi bence senin için o yüzden üniversite sonrasına bırak derim sporu şimdilik.

Anladım tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı