Spordan sonra kas ağrısı normal midir?

Bilal340103

Centipat
Daha fazla  
Dün ilk defa spor salonuna gittim dün vücudumda ağrı yoktu ama bu sabah uyandığımda biraz kol ve omuzun ağrısını hissettim. Niye böyle oldu bugün spora gitmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün ilk defa spor salonuna gittim dün vücudumda ağrı yoktu ama bu sabah uyandığımda biraz kol ve omuzun ağrısını hissettim. Niye böyle oldu bugün spora gitmeli miyim?
Normal, vucut alissa bile hafif de olsa yogun antrenmandan sonra agri olabilir, yani saglam antrenman yapiyorsaniz genelde ara sira olur ama bu agri ilk zaman gibi olmaz, genelde rahatsiz etmez.

Normal, vucut alissa bile hafif de olsa yogun antrenmandan sonra agri olabilir, yani saglam antrenman yapiyorsaniz genelde ara sira olur ama bu agri ilk zaman gibi olmaz, genelde rahatsiz etmez.
Çok ağır ağrı değil hafif bir ağrı sadece bugün kararsız kaldım bugün gitmeli'miyim

Çok ağır ağrı değil hafif bir ağrı sadece bugün kararsız kaldım bugün gitmeli'miyim?

Bugunu atlarsaniz bidahaki o bolgedeki antrenmaninizda tekrar ayni agri gibi bir durum olur, o yuzden bence gidin ama fazla zorlamayin, fullbody calisiyorsaniz da bugün gitmezseniz yarin gidebilirsiniz bence.

Ağrı normaldir hele spora yeni başladıysan çok normal.

Bugün gitmeli'miyim sizce spora.

Her gün dinlemeden spora gitme yeni başladığın için fullbody yapıyorsun muhtemelen o yüzden şu sekilde gidebilirsin bir gün git bir gün ara var şeklinde mesela pazartesi, çarşamba, cuma gidersin diğer günler off verirsin ilk 1 - 1,5 ay bu şekilde yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı