Spordayken nabzın 194'e çıkması normal mi?

1.71 boy,106 kiloydum. 6.6 koşu bandında hızlı giderken nabzım 170 üstünü görüyordu. Çok ciddi yağ yakımı sağladım. Organ yağlanması olma ihtimali var. Ben 68 kiloya düştüm,nabzım normale döndü. Muhtemelen çok ciddi yoruluyorsundur kilondan kaynaklı. Nabız normal ama 30 saniye,1 dakika vs aralıklı dinlenmeye özen göster. Sabit 194 nabız iyi bir şey değil. Zayıfladıkça nabzın düşecektir.

1.71 boy, 106 kiloydum. 6.6 koşu bandında hızlı giderken nabzım 170 üstünü görüyordu. Çok ciddi yağ yakımı sağladım. Organ yağlanması olma ihtimali var. Ben 68 kiloya düştüm, nabzım normale döndü. Muhtemelen çok ciddi yoruluyorsundur kilondan kaynaklı. Nabız normal ama 30 saniye, 1 dakika vs aralıklı dinlenmeye özen göster. Sabit 194 nabız iyi bir şey değil. Zayıfladıkça nabzın düşecektir.

Nasıl yaktınız hocam. Birazcık yardımcı olur musunuz arkadaş soruyor :D

Nasıl yaktınız hocam. Birazcık yardımcı olur musunuz arkadaş soruyor :D
İlk etap temiz beslenmek gerekiyor. Kilona göre protein ve karbohidrat dengeli. Ara öğünleri çıkartıp (Çikolata vs) günlük yeterli su içilmeli. Ağırlık sporu zaten yağ yakar,ekstra koşu bandı ile yağ yakabilirsiniz. Ancak yatağa aç karnına girmeniz gerek :D

İlk etap temiz beslenmek gerekiyor. Kilona göre protein ve karbohidrat dengeli. Ara öğünleri çıkartıp (Çikolata vs) günlük yeterli su içilmeli. Ağırlık sporu zaten yağ yakar,ekstra koşu bandı ile yağ yakabilirsiniz. Ancak yatağa aç karnına girmeniz gerek :D
100 kilo 1.80 boy için önerileriniz nelerdir? Spor çok mu zorunlu?

100 kilo 1.80 boy için önerileriniz nelerdir? Spor çok mu zorunlu?
spor bence zorunlu değil ben kalorimi 1000-1500 arası sınırlandırdım günde 3-3,5 litre su içtim günde 1-2 saat arası yürüdüm orta tempoda (hatta evde bile yapabilirsin illa dışarıya çıkmana gerek yok olduğun yerde adım atarakta yürüyüş yapabilirsin temponu tutttursan)
yani illa spora girip mekik çekmene ağırlık kaldırmana falan gerek yok süreci hızlandırır ancak yapmak istemiyorsanız yapmayın ancak yürüyüş yapın yürüyüş iyidir kalbinizi çalıştırır en azından

Technopat Haberler

Geri
Yukarı