Kilona göre normal bence. Kilo veriyorsun sanırım.Evet sorum bu, cünkü fazla diyorlar. 17 yaşındayım, 180 boy, 105 kiloyum.
1.71 boy, 106 kiloydum. 6.6 koşu bandında hızlı giderken nabzım 170 üstünü görüyordu. Çok ciddi yağ yakımı sağladım. Organ yağlanması olma ihtimali var. Ben 68 kiloya düştüm, nabzım normale döndü. Muhtemelen çok ciddi yoruluyorsundur kilondan kaynaklı. Nabız normal ama 30 saniye, 1 dakika vs aralıklı dinlenmeye özen göster. Sabit 194 nabız iyi bir şey değil. Zayıfladıkça nabzın düşecektir.
İlk etap temiz beslenmek gerekiyor. Kilona göre protein ve karbohidrat dengeli. Ara öğünleri çıkartıp (Çikolata vs) günlük yeterli su içilmeli. Ağırlık sporu zaten yağ yakar,ekstra koşu bandı ile yağ yakabilirsiniz. Ancak yatağa aç karnına girmeniz gerekNasıl yaktınız hocam. Birazcık yardımcı olur musunuz arkadaş soruyor![]()
100 kilo 1.80 boy için önerileriniz nelerdir? Spor çok mu zorunlu?İlk etap temiz beslenmek gerekiyor. Kilona göre protein ve karbohidrat dengeli. Ara öğünleri çıkartıp (Çikolata vs) günlük yeterli su içilmeli. Ağırlık sporu zaten yağ yakar,ekstra koşu bandı ile yağ yakabilirsiniz. Ancak yatağa aç karnına girmeniz gerek![]()
Spor süreci hızlandırır zayıflamak için,ki bence zorunlu. Aslında değil ama bence yani. Sana en sade tavsiyem diyetisyene başvurmandır ama sabit şeyleri istersen söylerim100 kilo 1.80 boy için önerileriniz nelerdir? Spor çok mu zorunlu?
spor bence zorunlu değil ben kalorimi 1000-1500 arası sınırlandırdım günde 3-3,5 litre su içtim günde 1-2 saat arası yürüdüm orta tempoda (hatta evde bile yapabilirsin illa dışarıya çıkmana gerek yok olduğun yerde adım atarakta yürüyüş yapabilirsin temponu tutttursan)100 kilo 1.80 boy için önerileriniz nelerdir? Spor çok mu zorunlu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.